Відмовлено Без доказів ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Альона Дівертал.

Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
102
Реакції
72
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Альона Дівертал
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Без доказів забанив гравця ВЛАДИСЛАВ ПУПОК. Неодноразово було сказано гравцям що ні в якому разі не приймаються скарги через особисті повідомлення від гравців на людину. Отже! Чому ви заблокували дану особу, сказавши Владиславу Пупку відповідь на його запитання - (ви ж сказали що не можна ні в якому разі видавати покарання гравцю якщо цей скрін/відео через особисті повідомлення в телеграм тощо) на що була відповідь - (іноді бувають ситуації що так можна). Отже, якщо бувають ситуації такі що можна, що такого він зробив чи сказав? Приймала участь у цій ромові також Я! Тому я є прямий свідок цього, тому що розмова була до мене, а він почав розмовляти про адміністратора Павла Орлика. Так як я нещодавно займала посаду Адміністратора (4), я вважаю що покарання було видане не зовсім вірно. Там мав бути МУТ на 100 хв Неповажне ставлення до адміністрації. Що зробили в цьому випадку ви? Вам хтось надіслав даний скріншот де не було Грубого порушення для бану на 7 днів. При тому що коли я була адміністратором нам забороняли робити такі дії через особисті повідомлення. Чому це відбулось тоді? Прошу ОСКАРЖИТИ дану скаргу з Владиславом Пупком до мнімального терміну покарання а саме МУТ. (приймаю участь в цьому оскарженні так як я приймала участь в діалозі) Якщо я не права в даній скарзі, прошу пояснити. Дякую!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/для-ГА-ЗГА.383650/
5. Дата порушення: 26.03.2027

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,542
Реакції
2,312
Бали
253
Вітаю, якщо порушення є критичним, в цьому випадку було образа та розповсюдження неправдивої інформації в бік адміністрації , то адміністрація може видати покарання гравцю. Дивлячись на ступінь важкості покарання та історію самих покарань гравця то покарання видане вірно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі