Розглянуто Без коментарів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Вер 2023
Дописи
138
Реакції
10
Бали
23
1.Нікнейм гравця: 84511,76242 ПГ і ДКВС не було видно айди на ника
2.Особистий нікнейм:Микола Вахо
3.Суть скарги:Нажаль не було видно коли я стрелял в него но ви меня поймите я не очікував шо коли я з зброею і на меня неожидано тайзер приминят включил фрапс коли доволі поздно і не очікував шо тип с тайзером потім мене взяли в кайданки це вже нон рп и розтріляли в 2-ох НПУ и ДКВС мене і я теперь 30хв сиджу клас. Прошу видать покараня гравцяв я потратив свого часу 30хв. дякую за розуміння.
4Докази (скріншот/відео):
5Дата порушення:09.01.2025

Олександр Кондратюк

Пожежний - рятувальник ❤️‍🔥
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Гравець 84511 отримує покарання у вигляді: 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець 38092 отримує покарання у вигляді: 5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів + 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
DM та FD не виявлено так як ви перебували на ВЧ де є заборона на перебування гравцям які не перебувають у Державних Організаціях вони мали право ліквідувати вас.
PG не зафіксовано так як фрапс починається з моменту того що ви уже перебуваєте на землі у шоковому стані після удару тайзером.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі