Розглянуто Бейтман, Капоне (фарм.зп) для ЗГА \ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Пиво

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Бейтман, Капоне
  2. Особистий нікнейм: Сергій Пиво
  3. Суть скарги: Перевидача покарання щодо фарм.зп
  4. Шановні ГА \ ЗГА - зіткнувся з ситуацією о котрій , першочергово пане Капоне видавав мені попередження, - де буквально підбигаючи до компьютера я не мав змоги відповісти одразу людинІ, на що отримав відповідь, що нажаль він вже неможе відмінити свое покарання "попередженгя" шо воно там вже десь було записано і він не володіє інструментом щодо зняття ! - друге передження з видачею Варна: отримав від пана Бейтмана, в ситуації - де тільки приїхавши з патрулювання з напарником і не маючи змоги" Технічно" йому відповісти, на що надав йому одразу пояснення поспілкувавшись особисто , отримав відповідь шо він не мае також інструмента щодо перевидачи ... також хочу зауважити, що в обох ситаціях вимоги щодо перебування в АФК були десь до 2хвилин перебування .. враховуючи що згідно правил, перебування в АФК для держ. організацій, а саме ( п.29 - заборон та обовьязків) а також враховуючи людський фактор (перепрошую, де вам просто потрібно Вмитись, Побритись та інше .. ) вважаю такі дії дуже вимогливими і не обгрунтованими щодо виконання в держ організаціях!!! прошу все вище сказане врахувати і надати можливість мені, - щодо повернення в діючу фракцію та зняття Варна в цілому .. дуже сподіваюсь на Ваше розуміння як і більша частина граючих людей у (фракціях) і у проекті в цілому.. дякую !

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Покарання було знято, з Адміністратором буде проведена бесіда

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі