Зачинено Берлінов для ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анюта Маренко

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2024
Дописи
84
Реакції
153
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
  2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
  3. Суть скарги: я виклала жб на декількох гравців, нон рп, неадекватна поведінка, образи. особа 8996 фігурувала там найбільше, з його боку в мою сторону було сказано багато жахливих слів, та навіть слово «жахивих» не донесе все що там було сказано, але гравець отримав тільки мути, та за стяжки в зз 30хв дмг, це нормально? тобто за всі ті слова які були сказані в мій бік, він обійшовся просто мутом, те що немає відігровок коли він брав у стяжки, та і взагалі ряд правил було порушено. 2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
    2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
    2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн а цей гравець надів стяжки щоб вивести мене з зз, та вбити. тут просто на ряд порушень на які було закрито очі. також образи та неповага від 94011 взагалі були проігноровані, дуже чудовий та чесний розгляд скарги!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 29.09.25

Нік Днєпрянін

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
81
Реакції
56
Бали
21
Адміни та керівництво ви взагалі передивляєтесь фрапси перед тим, як виносити покарання? Чому якась бидлятина, яка себе хоч якось впевнено почуває в грі і нічого не варта у житті може ображати дівчину, яка не може та і не повинна за себе відстояти серед тих ізгоїв які до неї звертаються. Проєкт починає перетворюватись на місце, де немає місця для адекватності і людяності!
Зверніть на це увагу, уявіть що в гру грають Ваші (майбутні) діти, навряд чи б ви їм дозволили зайти до вашого проєкту. Ганьба

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Після перегляду скарги та відео-доказів стосовно вашої ситуація:
Скарга буде перерозглянута, з адміністратор буде проведена бесіда, щодо перегляду скарг, від мене рекомендація подавати повні відео докази(без монтажу) але з тайм-кодами, щоб було зрозуміло не було від вас провокації чи ні.
Наступні покарання отримують:
Гравець #8996 отримує покарання у вигляді блоування за багато разові образи / від 3-5 днів та WARN стяжки в ЗЗ.
Гравець #30958 отримує покарання у вигляді муту Образа Гравців / 180 хв та деморган за RK / 60 хв
Гравець #94011 отримує покарання у вигляді муту Образа Гравців / 180 хв
Також Гравці які відкрили вогонь в системній зеленій зоні отримують покарання FD on GZ 120 хв.

Клан Ghost отримує попередження за порушення правил 6.1.1, 5.9 5.10 5.11 6.29

Клан KARMA отримує догану за порушення правил 6.1.1

Прошу, якщо ви помітили порушення від адміністратора (Описуйте ситуацію одразу мені в особисті повідомлення - solomoncls (діскорд).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі