Анюта Маренко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 153
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
- Особистий нікнейм: Анюта Маренко
- Суть скарги: я виклала жб на декількох гравців, нон рп, неадекватна поведінка, образи. особа 8996 фігурувала там найбільше, з його боку в мою сторону було сказано багато жахливих слів, та навіть слово «жахивих» не донесе все що там було сказано, але гравець отримав тільки мути, та за стяжки в зз 30хв дмг, це нормально? тобто за всі ті слова які були сказані в мій бік, він обійшовся просто мутом, те що немає відігровок коли він брав у стяжки, та і взагалі ряд правил було порушено. 2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн а цей гравець надів стяжки щоб вивести мене з зз, та вбити. тут просто на ряд порушень на які було закрито очі. також образи та неповага від 94011 взагалі були проігноровані, дуже чудовий та чесний розгляд скарги! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 29.09.25