Розглянуто Бешкетун Матюкливий!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лют 2026
Дописи
34
Реакції
9
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Віталій Круковець
2. Нікнейм порушника: Жека Офисник
3. Назва організації порушника: Немає
4. Суть скарги: Я просто катався хотів поїхати в бургер кінг поїсти бургерів і пиццу і купити енергетик а на десерт пончики і тут я побачив якийсь рух ну я і підійшов як настоящий мужик розібратись що тут таке а мені хлопець видає тіпа шо я какашка і тд погані слова ну і я його визиваю на бой і він мене просто чавить там і FD і DM була б це настоящя ситуація киши б тіки так летіли він дуже мене ще обзивав і за це і за дм і фд хочу щоб він отримав покарання!!! мені дуже зараз обідно я просто хочу пограти в гру тут люди взагалі поганці.........(((( а говорити довго не можу бо горло болить!.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 12.05.2026

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
117
Реакції
102
Бали
88
Вітаю!
Гравець Жека Офисник [114370] отримує покарання: мут 100 хвилин
Згідно правил UG:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
деморган 30 хвилин
Згідно правил UG:

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Містер Гарі [137374] отримує покарання: деморган 30 хвилин
Згідно правил UG:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі