Відмовлено Биография на бедкоп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марсель Солідний

Ігровий Помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
Ім'я Прізвище: Максим Абрамович

Стать: Чоловік

Зріст та вага: 179см63кг Місце народження: місто Харків

Вік: 22 роки

Національність: Українець

Місце проживання: вул. Тараса Шевченка 12

Захоплення: спорт

Сімейний стан: Не одружений Статура: Спортивний

Колір очей: сірі

Зачіска: Часто міняється

Освіта: вища

Дитинство

Я Народився у маленькому містечку в Харківській області, 02.02.2002р. Природа в тому місті була дуже красива та натуральна, мої батьки мали невеликий будинок, ділянка біля дому була не великого розміру.
На цій ділянці знаходився невеличкий город. На якому вирощували різноманітні овочі, завдяки яким ми могли прогодувати худобу, а саме свиней та курей. Поблизу мого будинку розташована затишна місцевість із мальовничими краєвидами, мої батьки часто водили мене до великого парку поблизу мого будинку, мені дуже подобалось
туди ходити.

Юність
З дитинства виявив інтерес до навчання та розвитку, вступивши до
школи у віці 6 років. Пройшовши ступінь за ступенем освітньої лестниці, Максим виявив себе як талановитий учень і активний учасник шкільного життя. За час своєї шкільної діяльності він здобував високі
оцінки, брав участь у конкурсах та проектах. Закінчивши школу з відзнакою, Максим, вирушив у новий етап свого життя, збагачений знаннями та навичками, які отримав під час свого шкільного шляху.

Доросле життя

По завершенні школи виявивши глибокий інтерес до правопорядку та безпеки громади, він прийняв важливе рішення вступити до інституту на факультет поліції. Протягом університетських років Максим активно займався
навчанням, отримуючи глибокі знання з правозахисту та кримінального права. Він брав участь у практичних тренуваннях та стажуваннях, розвиваючи практичні навички, необхідні для роботи в поліції. Завдяки своєму наполегливому ставленню до навчання та професійному розвитку, Максим успішно закінчив університет і отримав кваліфікацію поліцейського. Його виразне прагнення до служби громаді та високий рівень професійної підготовки роблять його відмінним додатком до сил правопорядку.

Сьогодення

Після успішного завершення університету, Максим приєднався до лав Національної Поліції. Протягом своєї служби він демонструє високий професіоналізм, етичність та відданість своїй роботі. Нині він залишається активним поліцейським, сприяючи правопорядку та безпеці своєї громади. Якийсь по сьогоднішній час показує гарну роботу та є прикладом для народу своєї держави.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,186
Бали
253
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі