На розгляді Блад між ГА та неофіційними організаціями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Вер 2025
Дописи
48
Реакції
19
Бали
163
1. Ваш нікнейм та ID: Діма Лунгул 36938
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:Не згоден з вашим рішенням після оскарження покаранням для клану Budanov1chi так як це покарання було видано дійсно правильним (видалити клан). Так як зразу після видачі бану Бенджаміну Будановичу 31.08.26 він скинув лідерку, а на його місце став Петя Картер 01.09.26 .
З 01.09.26 по 10.09.26 клан на себе він не зареєстрував так що клан уже 240 годин без лідера.
Ось що говорить Петя Картер в Оскарженні:
"Отримав блокування. Під час отримання блокування знаходився не вдома і не міг контролювати роботу клану проте після спілкування з адміністрацією я дізнався причину видалення свого клану."
Наголошую дана особа знала про це з самого початку, так як постійно сидів в discord каналі 06 сервера спілкуваннях. Так що це не виправдання за, яке Ви змінили своє покарання.
Далі Петя Картер говорить про те що :
"його клан є одним із активних кланів на 06 сервері. Попрошу розглянути інший вид покарання для мого клану приношу вибачення за порушення правил який вчинив лідер."
Тут Я також не згоден тому що всі клани активні тим паче після останнього оновлення, і яка різниця активний клан чи не активний клан, якщо він порушив правила і потребує видалення. Це не дає йому можливості порушувати правила.
Віктор Репецький це є блат між адміністрацією та нелегальними організаціями. Якщо всі правила діють на всіх однаково то і покарання повинні видаватися всім однаково і немає різниці активний клан чи неактивний клан, були в них бали чи не було в них балів, це уже їхні проблеми - потрібно було не порушувати.
Клан можна купити новий і грати надалі з кланом.
Попрошу Вас ще раз видати достойне покарання і без ніякого блата.
Докази:
Тик 1
Тик 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі