KIRILL_KROSS
Козак
- Реєстрування
- 2 Сер 2024
- Дописи
- 17
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко/Метью Дефо Особистий нікнейм: Кирило Пуков Суть скарги: Я порушив правила правила гри а саме 1.Образа гравців 2.Вихід з гри під час РП 3.Обман адміністрації ( цю інформацію мені дала ГА нашого серверу в моїй попередній скарзі) докази - тик Отож 1 порушення образа гравців пункт правил 5.9 «5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів» 2 порушення правил 6.21 «Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів» 3 порушення правил 4.8. «"Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів». Тобто якщо рахувати що в усіх випадках я повинен отримати блокування а не мут/варн(хоча я так не вважаю так як: Я образим поліцейських які порушували правила гри і буквально при адміністрації почали розстрілювати мій транспортний засіб і мене також, а я побачив що адміністрація нічого не робить і повністю ігнорує те що мене вбивають у них на очах порушуючи правила гри, тому я прийняв рішення вийти з гри під час арешту але тільки тому що мене арештовували на очах адміністрації порушуючи правила, тому чому я не міг порушити правила якщо адміністрація повністю ігнорує любі порушення правил від інших гравців), також мені видали максимальне можливе покарання( максимально кількість днів з усіх що можна було видати по цьому пункту правил, тому я вважаю що це не зовсім чесно видавати максимальне покарання для гравця який порушив правила через те що адміністратор не виконував свою роботу ВЧАСНО і просто спостерігав як мене вбивають та арештовують без причини. ГА ж в свою чергу відповіла на дві мої скарги що це було угодженно з нею, і ніяк не зауважила що це все сталось в першу чергу через те що адміністрація не виконала свою роботу вчасно і близько 2-3 хвилин спостерігала як поліція грубо порушує декілька пунктів правил і вирішили що легше покарати гравця ніж вирішити ситуацію з поліцейськими тик Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик Дата походження:22.05.2025