Розглянуто Блат | Владислав Савченко | Некомпетентність | Владислав Омельчук | Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
870
Реакції
1,597
Бали
111
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Савченко, Владислав Омельчук
  2. Особистий нікнейм: Дмитрій Ланько
  3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник проекту Владислав Савочкін звертаюсь до вас з скаргою на Головного Слідкуючого за державними організаціями. 20.04.2024 я знявся з посади Генерального Прокурора за власним бажанням також в трудовій було написано за власним бажанням після цього 28.04.2024 я Дмитрій Ланько на правах Генерального прокурора України я почав відповідати на заяви до прокуратури після цього ЗГА не розібравшись в ситуації видає мені блокування. Отримую блокування ФА за видачу себе за іншу людина та оффтоп хоча оффтоп це повідомлення не за темою якщо я Ген.Прокурор передивлявся скарги до прокуратури це вже оффтоп та видачу себе за іншу людину взагалі не зрозумів я ж не писав що я Керівник проекту або я ГА 04 сервера я просто написав що я Дмитрій Ланько Генеральний прокурор. Після цього я пишу Головному Адміністратратору Олегу Романовичу за що мене було заблоковано та ГА чомусь не хотів розблоковувати після цього я вирішую написати самому ЗГА Владиславу та отримую відповідь що я повинен розбиратися з Президентом на рахунок блокування ФА тут я взагалі був в шоці але нарешті через півгодини мене розблокували. Після цього після розблокування ФА захожу в накази Офісу Генерального Прокурора та бачу що мені видають Чорний Список МЮ назавжди! Я важаю що це перевищення своїх повноважень написав скаргу для Спец.Адміністратора на Президента України за перевищення повноважень. Після чого ГС державних організацій відповідає що мені буде зменшено до 15 днів хоча з моменту порушення вже минуло 8 днів!!! Висновок я знаходжусь в ЧС МЮ на 15 днів без причини Президент України не отримав покарання за такі накази та ГС державних організацій розглядає скарги які написані для Спец.Адміністратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У тексті
  5. Дата походження: 28.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Вітаю, вас буде винесено з ЧС МЮ на перший раз. Стосовно скарги на лідера ВРУ (на ім'я Спец.Адміністратора), то порушень від ГС Держ немає , тому що він має право розглядати скарги на всіх лідерів державних організацій, якщо це в межах його компетентності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі