Відмовлено Блат//Данило Аккерман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Володимр Кайовскій
2. Нікнейм порушника:Данило Аккерман
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:

Добрий вечір, шановна адміністраціє!
Вчора мною було подано скаргу до прокуратури, однак уже сьогодні я отримав відповідь із формулюванням «порушень не виявлено». З даним рішенням я не згоден, оскільки воно суперечить чинним правилам проєкту, а саме тим, що були опубліковані керівником проєкту у цій темі: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-порядок-зупинки-транспортних-засобів.206436/

Згідно з правилами, застосування вогнепальної зброї під час переслідування дозволяється виключно через 3 хвилини з моменту його початку. Окрім цього, існують другорядні фактори, відсутність яких не надає права відкривати вогонь, а саме: наявність небезпеки від автомобіля, що переслідується, для інших учасників дорожнього руху, громадян або екіпажів погоні, а також технічна перевага транспортного засобу, що переслідується (швидкість, маневреність, габарити). Вогонь дозволено відкривати виключно по колесах або мотору транспортного засобу.

У моєму випадку вогонь по мені було відкрито приблизно через 8 секунд після початку переслідування, що є грубим порушенням установлених правил. При цьому мій транспортний засіб мав технічну перевагу за швидкістю, маневреністю та габаритами, що додатково підтверджує неправомірність застосування вогнепальної зброї.

Окрім цього, керівником проєкту чітко визначено, що мінімальний час між кожним голосовим попередженням має складати 15 секунд, а кількість таких попереджень повинна бути не меншою за три. Фактично ж у моїй ситуації було подано лише два сигнали «Робимо зупинку» та «Останнє попередження», між якими пройшло приблизно 5 секунд, що також не відповідає встановленим правилам.

Окремо зазначаю, що вогонь по мені відкрив не лише поліцейський, а й працівник ВРУ, що вже є щонайменше порушенням правил FD. Попри це, у наданій відповіді зазначено, що порушень не виявлено.

Також під час мого доставлення на ГУ працівником було допущено низку порушень: не було відіграно витягування мене з транспортного засобу (NRP), причину затримання не було озвучено на місці, а лише після прибуття на ГУ, а також працівник не представився під час затримання, зробивши це лише на території ГУ.
З внутрішніми правилами ГУНПУ можна ознайомитися за посиланням: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ГУНП-Внутрішні-правила.348696/#post-1400309
У зв’язку з викладеним вище прошу пояснити, яким чином у даній ситуації було зроблено висновок про відсутність порушень, а також переглянути рішення за моєю скаргою.

Дякую за увагу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Заява-до-прокуратури-№293.356642/
6. Дата порушення: 05.01.2025

Данило Аккерман

Герой України | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
660
Реакції
184
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю!
Не розумію, до чого ваша скарга, адже зазначені вами правила не є РП правилами. Ми орієнтумося на законодавство.

А також, склад відсутності порушення виявив не я, а слідча група, яка вела справу по вашій заяві.

В нас є верховний суд, який займається аппеляціями.

По факту РП правила серверу непричетні до чинного законодавства. Адже ви навіть вказали в заяві, цитую: що є порушенням правила 2.40 розділу “Державні організації”.
Ніхто із досудових органів не буде орієнтуватися на "Правила серверу"

Вважаю скаргу абсолютно необґрунтованою. Найближчий час слідчий надасть мені доступ до матеріалів справи, і я додатково ознайомлюся.

Будемо очікувати відповіді від слідкуючої адміністрації
Дякую.

Архів Кримінальних Справ

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
Працівник НПУ відкрив по вам вогонь так як ви не зупинились на перший його мегафон та продовжили рух, згідно дорожнього кодексу:

Стаття 19. Водій зобов’язаний: пред’явити документи, зупинитися на першу вимогу та залишатися в авто за зупинки співробітником, якщо не отримано інші вказівки. Порушення цих правил розцінюється як загроза життю і дозволяє застосування сили.

Також правила які ви прикріпили не діють на нашому сервері так як вони взяті з 02 серверу.

Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі