Олександр Дорощук
З.L НПУ Д
- Реєстрування
- 20 Сер 2023
- Дописи
- 126
- Реакції
- 107
- Бали
- 31
Форма подачі скарги:
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
- Суть скарги: Даний головний адміністратор 02 серверу, некомпетентний у своїй сфері, адже він невірно розглядає скарги, а також блатить. Розпочнемо з моєї скарги (на лідера Служби безпеки України Богдана Гончара). Мені видали 2 статі ні за, що (крім цього на даного лідера було 4 скарги, але через блат ГА Галицького, даний лідер уникнув покарання) натомість пан. Олег Галицький видав вередикт ,, даному лідеру буде видано попередження ,,. Коли я написав скаргу на даного ГА, той самий ГА на якого я написав скаргу, відповів мені, що покарання видано вірно. (Як адміністратор може перевіряти скаргу на самого себе?) Я нерозумію, як за 2 видані статі без причини, можна видати всього помередження. Я б хотів побачити, як він відреагував би якщо його у реальному житті посадили без причини, а той хто його посадив отримав покарання у вигляді ,,попередження,,. Пане Владислав, додаю докази 1 скарги на ГА, та прошу пере розглянути скаргу на ГА та лідера Служби Безпеки України м.Дніпра. Скарга на ГА та Богдана Гончара.
- Переходимо до скарг на рахунок ,, Образи рідних,,. Я вважаю, несправедливим, що за ,,образу рідних,, гравців дають MUT 180, або BAN максимум на 31 день, а за ,,образу батьків,, адміністрації дають BAN на 6000 днів. Я рахую, що батьки гравців нічим не гірші за батьків адміністрації, тому прошу видати гравцям, які ,,ображали моїх батьків,, BAN на 6000 днів, прикріпляю кому саме видати BAN: Петя Дудник, Арсен Малик, Данил Істсайд, також прикріпляю доказ видачі покарання у вигляді BAN 6000 днів. Покарання за образу батьків адміністратора у вигляді BAN 6000 днів. Прошу забанити перелічених гравців на 6000 днів по причині ,, образа рідних,, в іншому випадку, це буде розцінюватись як дискримінація, та неповага до гравців, а також їхніх батьків з боку адміністрації проекту, та власника проекту.
- Також прошу видати компенсацію у вигляді ,,ігрової валюти, або карбованців,, по причині ,,моральна компенсація,,
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази надав у ,, Суть скарги,,
- Дата походження: 22.04.24