Відмовлено Блат/Олег Галицький на розгляд тільки Савочкіну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
126
Реакції
107
Бали
31
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
  3. Суть скарги: Даний головний адміністратор 02 серверу, некомпетентний у своїй сфері, адже він невірно розглядає скарги, а також блатить. Розпочнемо з моєї скарги (на лідера Служби безпеки України Богдана Гончара). Мені видали 2 статі ні за, що (крім цього на даного лідера було 4 скарги, але через блат ГА Галицького, даний лідер уникнув покарання) натомість пан. Олег Галицький видав вередикт ,, даному лідеру буде видано попередження ,,. Коли я написав скаргу на даного ГА, той самий ГА на якого я написав скаргу, відповів мені, що покарання видано вірно. (Як адміністратор може перевіряти скаргу на самого себе?) Я нерозумію, як за 2 видані статі без причини, можна видати всього помередження. Я б хотів побачити, як він відреагував би якщо його у реальному житті посадили без причини, а той хто його посадив отримав покарання у вигляді ,,попередження,,. Пане Владислав, додаю докази 1 скарги на ГА, та прошу пере розглянути скаргу на ГА та лідера Служби Безпеки України м.Дніпра. Скарга на ГА та Богдана Гончара.
  4. Переходимо до скарг на рахунок ,, Образи рідних,,. Я вважаю, несправедливим, що за ,,образу рідних,, гравців дають MUT 180, або BAN максимум на 31 день, а за ,,образу батьків,, адміністрації дають BAN на 6000 днів. Я рахую, що батьки гравців нічим не гірші за батьків адміністрації, тому прошу видати гравцям, які ,,ображали моїх батьків,, BAN на 6000 днів, прикріпляю кому саме видати BAN: Петя Дудник, Арсен Малик, Данил Істсайд, також прикріпляю доказ видачі покарання у вигляді BAN 6000 днів. Покарання за образу батьків адміністратора у вигляді BAN 6000 днів. Прошу забанити перелічених гравців на 6000 днів по причині ,, образа рідних,, в іншому випадку, це буде розцінюватись як дискримінація, та неповага до гравців, а також їхніх батьків з боку адміністрації проекту, та власника проекту.
  5. Також прошу видати компенсацію у вигляді ,,ігрової валюти, або карбованців,, по причині ,,моральна компенсація,,
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази надав у ,, Суть скарги,,
  7. Дата походження: 22.04.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Лідер отримав покарання у вигляді попередження за видані статті.
Стосовно "образ" не було помічено так як він має BAD COP / GOV біографію.

Стосовно покарань за образу рідних - гравець отримав таке покарання так як з його сторони було максимально критичне порушення. Це покарання не розповсюджується на усі випадки. Адміністрація дивиться раціонально на сказані слова та видаються покарання.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі