- Реєстрування
- 18 Гру 2022
- Дописи
- 870
- Реакції
- 1,597
- Бали
- 111
- Вік
- 26
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович,Владислав Омельчук.
- Особистий нікнейм: Дмитрій Ланько
- Суть скарги: Вітаю шановний Засновник проекту скаргу на ГА та ЗГА 04 сервера!
1. Блокування без причини: Видали блокування за розповсюдження шкидливої особистої інформації: По перше цікаво де такий пункт в правилах серверах та по друге доказів та скарги що це зробив відстня. Не знаю звідки вони взяли дану інформацію хоча скарги приймаються тільки на офіційному форумі проекту.
2. Блат: Олег Романович перебуває на посаді Головного адміністратора та все ще не ознайомлений з правилами подачі скарг на адміністрацію? В правих написано чітко якщо я хочу щоб відповідна людина розглянула скаргу треба вказувати. Я вказав щоб дану скаргу розглянув Керівник проекту Vladyslav Savochkin але розглянув ГА. Та щодо моєї минулої скарги за погрози в особистих та те що "По закону відповідати готовий?" просто проводять бесіду? За це не знімають з посади або не дають догани? в минулій ситуації за погрози взагалі знімали з посади???
Скарга виключно для Засновника або Керівника проекта так як написана вона на Головного адміністатора та Заступника Головного Адміністратора- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга Переписка Блокування
- Дата походження: 02.05.2024