- Реєстрування
- 12 Чер 2024
- Дописи
- 643
- Реакції
- 397
- Бали
- 123
- Нікнейм лідера/заступника: Тимофій Черненко, Максим Кесвер, Денис Гусаченко
- Особистий нікнейм: Фауст Мейсович
- Суть скарги:
- Під час виконання службових обов’язків я, капітан служби безпеки, був направлений на охорону набору разом із П. Чикатиловим. Під час несення служби, у ході набору, паном Максимом Кесвером було оголошено код 5 . Після оголошення коду 5 П. Полковникдоповів у рацію, що я перебуваю з ним на місці події.
Приблизно через 5 хвилин після цього пан Чикатило повідомив в рацію, що необхідно вирушати в ГУ. Я одразу виконав наказ і поїхав.
Під час руху або незабаром після від’їзду в рації з’явився якісь чоловік (рижак), який почав поводитися некоректно — “качати права” через рацію, тобто намагався командувати,і видавав себе за старший склад, хоча офіційно це підтверджено не було.
Я ввічливо, але твердо зробив зауваження, щоб він не “качав права” і дотримувався службової дисципліни в рації. Після цього пан Максим Кесвер дав мені догану за:
- Ніби то прогул коду 5,
- Та за неповажне ставлення в рації.
На момент винесення догани я не мав інформації, що особа, яка неадекватно поводилися в рації, була інструктором, призначеним Тимофієм Черненком. Про це я дізнався вже після ситуації.
Таким чином, мої дії не мали на меті порушити дисципліну або проявити неповагу до старшого складу — я діяв у межах службових обов’язків і реагував на некоректну поведінку невідомої мені особи в службовой рації.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): + маю ще відео котре надам тільки в особистих повідомленнях
- Дата походження: 22.10.2025