Відмовлено Блат // Фейкова Інформація// Олег Буданов // Махінації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stasan_Kartochka

Козак
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Буданов Олександр Хансен
  2. Особистий нікнейм:Султан Сулейман
  3. Суть скарги: на мене залили скаргу типо я обманув людину у нас був договір він мені СТО я йому продаю по мінімалці сканію мерседес та 1 міліон доплати після чого він говорить що йому не хватае на мінімалку мерседеса та я по пацанськи кидаю йому не 1 міліон а 3 міліона після продажі йому мерседеса він начинае падати на тупого та вимагати гроші за то шо він купив в мене мерс по мінімалці а тоїсть 7 міліонів після я йому відказую так як цего не було в договорі він заливає на мене скаргу та мені начинає писати адміністратор щоб я повернув гроші я прошу перейти адміністратора в спец звязок для придоставленя повних доказів та фото відео договору на що спочатку получаю відказ а далі він мені бреше нагло говоря шо за цей недо скам я получу 31 день бана з Обнуленям акаунта після чого я повертаю гроші даби уникнути виликих розбератильвст так же хочу підмітити що адміністратор не взяв діскорд який був указаний на форумі в відео жалобі на мене а написав цьому гравцю з проханям шоб він йому видав мій діскорд хотя цей хлопець міх спокійно підміхати свого друга акаунт та наговорити всякої фігні іза якої в мене могли потім возникнуть проблеми прошу видати так же ігроку бан з обнуленям за махінації та під куп адміністратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    тайм код 00.10 договор рп
    тайм код 00:55 відаю сканію по мінімалці
    Передаю мерседес по мінімалці
    Тайм код 00:25 перевожу гроші на карту
  5. Дата походження:04.11.2023
    6. Всі скріншоти переписок

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, докази можливо надані від третього лиця.
Зв'яжіться зі мною в Discord - skakunchik.

На розгляді.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, уважно перечитавши скаргу виношу вердикт:

Гравець Султан Сулейман повернув кошти вірно. Адміністратор Олег Буданов виніс вірний вердикт.
Доказів "підкупності" немає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі