Stasan_Kartochka
Козак
- Реєстрування
- 3 Жов 2023
- Дописи
- 57
- Реакції
- 21
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора:Олег Буданов Олександр Хансен
- Особистий нікнейм:Султан Сулейман
- Суть скарги: на мене залили скаргу типо я обманув людину у нас був договір він мені СТО я йому продаю по мінімалці сканію мерседес та 1 міліон доплати після чого він говорить що йому не хватае на мінімалку мерседеса та я по пацанськи кидаю йому не 1 міліон а 3 міліона після продажі йому мерседеса він начинае падати на тупого та вимагати гроші за то шо він купив в мене мерс по мінімалці а тоїсть 7 міліонів після я йому відказую так як цего не було в договорі він заливає на мене скаргу та мені начинає писати адміністратор щоб я повернув гроші я прошу перейти адміністратора в спец звязок для придоставленя повних доказів та фото відео договору на що спочатку получаю відказ а далі він мені бреше нагло говоря шо за цей недо скам я получу 31 день бана з Обнуленям акаунта після чого я повертаю гроші даби уникнути виликих розбератильвст так же хочу підмітити що адміністратор не взяв діскорд який був указаний на форумі в відео жалобі на мене а написав цьому гравцю з проханям шоб він йому видав мій діскорд хотя цей хлопець міх спокійно підміхати свого друга акаунт та наговорити всякої фігні іза якої в мене могли потім возникнуть проблеми прошу видати так же ігроку бан з обнуленям за махінації та під куп адміністратора
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тайм код 00.10 договор рптайм код 00:55 відаю сканію по мінімалці
Передаю мерседес по мінімалці
Тайм код 00:25 перевожу гроші на карту - Дата походження:04.11.2023
6. Всі скріншоти переписок