Розглянуто Блат/Халатне ставлення до посади

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
1.Руслан Лизенко
2.Бодя Духов
3. Особа прийняла позив в якому на відео доказах Nonrp, але за правила написання позивів заборонено "Використовувати НонРп терміни у позові (МГ)". Після суду дана особа заповнила вирок, але в суді було сказано що компенсація 100.000 гривень після чого можна побачити в моїх доказ які я надав вам нижче. що особа в вирок внесла іншу суму компенсація а саме 150.000 гривень. В позиві допущені також орфографічні помилки настільки ми знаємо, що в офіційних документах заборонені будь-які помилки даний позив не може бути розглянутий та повинний був бути закритий, а саме помилка в написані слова в другому абзаці в останньому слові. Тому опираючись на докази які я вам надав можна повністю бути впевненим в блаті від сторони позивача. Також підчас засіданні були надані повні докази які наголошують про мою невинність але суддя до уваги їх не взяв та як йому це не вигідно.
4.Докази (скріншот/відео): Доказ 001 Доказ 002 Доказ 003
5.Дата порушення: 25.06.2024

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
Вибачаюсь за незручності, але до скарги добовляю ще одну ситуацію
Я стояв під Міською Радою міста Дніпра(далі. МРД) після чого до мене приїхали два працівника ВРУ та один працівник МРД на автомобіль "Mercedes-AMG G63 2022 року випуску" в чорному кольорі потім до мого автомобіля підійшов Обласний суддя Руслан Лизенко та почав танцювати біля мого автомобіля після чого я його завів та він дістав автомат "MP-5" зняв його з запобіжника та відкрив вогонь в мою сторону. Також виходячи з цього можна підвередити близькі стосунки між Повивачом та суддею.
Доказ 004

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу,виношу вердикт:
Гравець отримає попередження та з ним буде проведена бесіда.

Щодо того,якщо ви не згодні з рішенням Окружного суду,подайте апеляційну скаргу до Верховного суду,вони в межах своєї компетенції,винесуть вердикт!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі