Зачинено Блат або невміння видавати покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
135
Реакції
19
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Мартін Тейлор
  2. Особистий нікнейм:Бодічка Мерссі
  3. Суть скарги:Даний адміністратор видає покарання невірно або це є Блат на першому відео Сенді Мілано закидає на мене скаргу за Оск хоча до того цей гравець мене оскав і провокував на такі дії але Мартіну Тейлору на це є байдуже що на відкаті не видно повної ситуації. На другому відео також на мене заливають скаргу за дм хоча також не чутно що гравець до мене говорив і після чого був вбитий Але і також там гравець почав мене оскати і провокувати Мартін Тейлор заблокував мене на 2 дні Бодічка Мерссі 42711 .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1 відео 2 відео
  5. Дата походження:10.08.2024

Останнє редагування модератором:

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
У скаргах я надав також відповідь, що якщо гравці, Вас спровокували, гравці також отримають покарання.
На рахунок блокування Вашого облікового запизу, Ви отримали блокування за грубі образи, та неадекватні висловлювання за цієї скаргою.
(Ви отримали саме блокування тому-що, 08.08.2024, Ви отримували мут на 150 хвилин за "Образи гравців" та " Неадекватні висловлювання", та також 08.08.2024 Ви отримали мут на 60 хвилин за "Образи гравців" )
Надіюсь надав розгорнуту відповідь.
Очікуйте відповіді від Га/Зга.

Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
135
Реакції
19
Бали
23
Ти покараня видаєш неправильно бо немає повної відео фіксацї

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Не бачу тут блату зі сторони адміністратора, у вас менше ніж за 2 доби
3 покарання за Образи гравців та неадекватні висловлювання, згідно правил за зловживання порушеннями правил проекту ви могли би отримати блокування до 31 доби, але адміністратор пішов вам на зустріч і видав блокування за неадекватні висловлювання у вигляді блокування всього лише на 2 дні, хоча згідно нормативу міг видати від 3 до 7 днів, скарги на вас були від різних гравців, якщо у вас є докази провокацій до образ з вашого боку вам необхідно написати скаргу та гравці отримають покарання, проте навіть провокації не дають право порушувати правила проекту, а тим паче ображати гравців та неадекватно висловлюватись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі