Розглянуто Блат від Адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
140
Реакції
337
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
  3. Суть скарги: Стояв я собі на зльоті і тут приїхав Джошуа Абашидзе і покликав Іллю поговорити 1 на 1 і потім на відкаті видно як він забіг туда багом я став на мітці а якщо я не помиляюся то якщо людина стоїть в людині це рахується Нон Рп і Адміністратор Ілля це бачив але закрив на це очі попрошу видати Гравцю максимальне покарання і також Адміністратору. На першому відео видно як вони пішли розмовляти 1 на 1. На 2 Відкаті видно як Джошуа забіг багом на мітку і його не відкинули. А на 3 відкаті видно Айді Джошуа.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відкат №1, Відкат №2, Відкат №3.
  5. Дата походження: 19.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Щодо першого відеодоказу, гравець Джошуа Абашидзе відкликав адміністратора задля уточнення чому його телепортували від мітки. Причина: застрягання в текстурі будинку. Порушень зі сторони адміністратора на даному відеодоказі - відсутні.
Щодо другого відеодоказу адміністратор не помітив порушення гравця Джошуа Абашидзе, так як він залишився на місці, де був з гравцем, коли обговорювали ситуацію згідно з першим відеодоказом. Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення за скоєні ним дії, також буде проведено бесіду стосовно уникнення даних ситуацій.
Гравець Джошуа Абашидзе [6810366] отримає покарання:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

jail 30

|РОЗГЛЯНУТО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі