Вітаю!
Хочу дати відповідь на усі ваші запитання.
Дуже цікава у вас скарга та доволі інтересна ситуація - якийсь "блат від ГС Неоф" і тому подібне, але хочу вам підказати, що я відмовив вашу скаргу до того моменту, поки ви повністю не надасте відкат цієї ситуації, яка трапилась.
Адже коли відкривається відео вже з середини якоїсь ситуації, то цілком можливо, що ви або інші гравці провокували, ображали чи порушували правила, але чомусь ви не надали повний відеодоказ цієї ситуації, щоб у нікого не виникало сумнівів.
Хотів би ще поцікавитися щодо ваших слів, "Пальма Хелл являється модером клану Вальхала, і за скаргу на нього клану мали дати догану", підкажіть, будь ласка, звідки у вас такі покарання? Радив би вам на майбутнє не обрізати відеодоказ усієї ситуації, щоб не було подібних непорозумінь.
Також щодо цього, "видумав любу причину, щоб не видати покарання своєму любимому клану", наразі причини я не видумую, а відмовляю по факту - якщо відкат занадто короткий, щоб зрозуміти всю ситуацію, і якщо його недостатньо для видачі покарання, то можна відмовити, це є абсолютно нормально, а не "видумав любу причину, щоб не видати покарання своєму любимому клану" чи, як ви кажете простими словами, "блат від ГС Неоф".
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.