Відмовлено Блат від ЗГС.неоф на розгляд лише для ГА серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Стрийський
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги: Доводжу до Вашого відома, що ЗГС неофіційно покриває клан Marlboro. Два дні тому я подав скаргу на клан MALRBORO за масові порушення. Ці порушення були серйозними, і я попросив адміністрацію суворо віднестись до цієї скарги, оскільки даний клан дуже часто порушує правила серверу. Майже кожна третя скарга – це скарга на клан MALRBORO.
    У скарзі я написав прохання видалити даний клан, але складається враження, що моє прохання навіть не прочитали і просто покарали гравців (Jail) та (мутом).
    Щоб ви розуміли, клану навіть не дали догану, хоча було видно, що можна було спокійно видавати дві догани за масові порушення.
    Я вважаю, що це чисте прикриття від адміністрації, тому прошу Вас переглянути скаргу, видалити клан або дати їм дві догани та зняти ЗГС неоф. Дякую за розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    МОЯ СКАРГА ТИК
    інші скарги: ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК
  5. Дата походження:22.07

Vasya Botuk💯

Клутой
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
121
Реакції
33
Бали
31
Читай правила якщо 10+ скарг тоді дають догану а ти хоч за 1 свою жб видалити клан мріяти не вредно

gloki1

Шановний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
39
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Стрийський
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги: Доводжу до Вашого відома, що ЗГС неофіційно покриває клан Marlboro. Два дні тому я подав скаргу на клан MALRBORO за масові порушення. Ці порушення були серйозними, і я попросив адміністрацію суворо віднестись до цієї скарги, оскільки даний клан дуже часто порушує правила серверу. Майже кожна третя скарга – це скарга на клан MALRBORO.
    У скарзі я написав прохання видалити даний клан, але складається враження, що моє прохання навіть не прочитали і просто покарали гравців (Jail) та (мутом).
    Щоб ви розуміли, клану навіть не дали догану, хоча було видно, що можна було спокійно видавати дві догани за масові порушення.
    Я вважаю, що це чисте прикриття від адміністрації, тому прошу Вас переглянути скаргу, видалити клан або дати їм дві догани та зняти ЗГС неоф. Дякую за розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    МОЯ СКАРГА ТИК
    інші скарги: ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК ТИК
  5. Дата походження:22.07
за 10 жалоб дают догану если что

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Клан отримав покарання у вигляді попередження за масовий дм в зз, стосовно догани, коли будуть масові порушення, а саме 10 скарг - тоді можна буде розсуджувати стосовно видачі догани.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі