Розглянуто Блат від Свиридова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Mikkeli

Козак
Реєстрування
7 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
18
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Саня Міккелі
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
В своїй відповіді каже що проблеми в мене з навушниками, чому тоді від інших поліцейських я чув голосові повідомлення а від нього ні, я рахую це некомпетентність Свиридова і покриття лідера і замів! Прошу Валерію переглянути досконально докази і видати покарання
- Також Лідер кафає без причини потім відпускає і каже в наступний раз буду посаджений в кпз? Для чого кафати я нікуди не втікав, просто просив показати службове посвідчення яке заступник лідера так і не показав, а лідера було глубоко посрати на дії його зама!
- Також прошу скинути сюди відео від Адама а також інших співробітників щоб було зрозуміло чи було чутно чи ні, бо люди які були біля мене також не чули його голосові!
І чому не відіграти в чат не розумію, а все в голосовий ( якщо я не реагую на його зломаний мікрофон )
- Далі Свиридов відповів "Причина по якій вас дістали із авто це недотримання законних вимог поліцейського, оскільки від вас були порушення."
Відколи за подвійну суцільну викидають з авто і кафають, міг би виписати штраф і все, також очікую відео де я щось порушив, я думаю в них навіть його і немає!

Адміністратор просто покриває своїх "дружків" або не знаю як це по іншому описати!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга на зама - Клік
Скарга на лідера - Клік
5. Дата порушення: 09.01.26

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

На фрапсі від гравця Адам Квенті зафіксовано спрацювання мікрофону з його боку та надсилання Міранди в чат. При цьому стабільної голосової взаємодії між вами немає.Були переривання зв'язку як від вас, так і від нього.

З огляду на те, що було чутно інших співробітників НПУ/гравців, а проблеми були саме з голосом Адама, ситуацію розцінено як технічну помилку голосового чату, а не умисні дії з будь-якої сторони.
Порушень або покриття співробітників НПУ за наданими доказами не встановлено.
Ситуацію додатково буде обговорено з керівництвом НПУ, щоб у подібних випадках інформація дублювалась у текстовий чат.

За завдані незручності вам буде видана компенсація.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі