Розглянуто Блат від адміністратора. Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катюша Чикатило

Поважний гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
139
Реакції
111
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Машуля Громова
2. Особистий нікнейм: Катюша Чикатило
3. Суть скарги: Не згідна з вирішенням адміністратора.
" На відео, представленому працівниками поліції, видно, що вони відстежували вашу останню локацію на карті та здійснювали пересування з метою затримання, оскільки ви перебували у розшуку. Вдруге їм вдалося вас затримати, однак на той момент ви перебували в режимі "AFK".
Працівниками поліції були вжиті відповідні заходи, в результаті яких вас було затримано та доставлено до відділення для встановлення особи."

Згідно правил 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". |, на що адміністратор сам підтвердив що мене пов'язали в афк та не видав покарання. На мою думку це блат працівників, адже вона бачила всі порушення та сказала що в мене немає повної відео фіксації, а ним покарання не буде. Також як стверджує адміністратор в мене було чути задній фон, відкрию їй таку новину, що в всіх фрапсах чути задній фон і те що вона почула, шо, де і хто в мене робить, це не означає, що це була саме я, адже я теж можу жити не одна :/
Також видала мені ухід від рп хоча рп було побудовано не правильно та біля пк мене не було, після чого коли я підійшла до пк адмінші я сказала, що в мене не було змоги грати і я не могла продовжити сама рп. ( Покарання по 6.33.3 видано після цієї скарги, адміністратор дописав )
4.Доказ видачі покарання(скріншот/відео): Допис у темі 'Нпу к нон рп' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нпу-к-нон-рп.255796/post-1050985
5. Дата походження: 1.02.25

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, покарання Вам видано вірно.
Щодо співробітників організації скарга була перерозглянута та гравцям було видано дисциплінарні та ігрові покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі