Розглянуто Блат в сторону гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Ліссі Клауд
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю,шановна адміністрація, я,як одна з гравців стала свідком блату в сторону гравця данил донецький. Зараз приведу свою аргументацію чому саме я вважаю,що це звичайний блат через донат!
    Почнемо з того,що даний гравець неодноразово перебував в блокуванні за образи рідних,продаж віртів,дюп і взагалі постійно отримує покарання за образи інших.
    Особисто я,отримувала від нього метрові тексти того,як би він знущався з моїх рідних.
    Також,в ось цьому смс,яке я отримала від фейк акаунту донецького: СМС він,володіючи інформацією з приводу відсутності рідних в моїй сімʼї, зловживав цим, і писав про смерть цієї людини від своїх рук. Адміністрація,прокиньтесь,здорова людина ніколи цього не напише!
    Також, час від часу я отримую максимально жорстокі смс від цієї людини, звичайно мене вони ніяк не чіпляють,але якщо взяти 13 річних дітей,то там психіка слабша і вони можуть прийняти всі ці слова на свій рахунок! Я вважаю,що ви повинні розуміти що таке комʼюніті як донецький просто руйнує вашу репутацію,і його не блокують через те,що він донатить в гру..
    Нещодавно я отримала смс повідомлення з повним злиттям Київської,де є заклик її принижувати задля «самовипила» і розправи СМС . Звідки я можу стверджувати що це діскорд саме Донецького?Вони мають одне і те саме найменування,також вчора він сидів із вами з одного зі своїх фейк акаунтів: Доказ який має таку саму назву як і той акаунт,з якого шла розсилка
    Заборонено поширювати (зливати,
    пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною і не підлягає розповсюдженню третім особам. | Перманентний бан
    •Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня /
    Перманентний бан / Чорний список UKRAINE
    GTA

Донецький злив конфіденційну інформацію дівчини,яка не давала згоду на використання її особистих даних і закликав розправитись з нею як із «свинею» ЦЕ ПРОСТО АБСУРД!!
    Також будь-яка доросла людина,яка може аналізувати повідомлення можна помітити один і той самий стиль повідомлення (одні й ті ж образи) які він пише зі свого основного аккаунту та фейкових.
    Чому когось за 1 фотографію відкидають на 6к днів без оскарження,а людину яка закликає довести дівчину до самогубства,розкидає її фотографії просто розблоковують в той самий день??
    Також,я неодноразово натикаюсь на повідомлення від донецького з жорсткими образами рідних. Розуміючи,що правило яке б дозволило заблокувати гравця не діє,я вивчила форум і знайшла скаргу на гравця Шон Мерфи, якого заблокували за образи рідних коли цього правила теж не було,і адміністрація надала відповідь,що вони МОЖУТЬ відходити від правил якщо є докази що це пише саме та людина,і якщо образи переходять всі межі дозволеного (скарга)
    Я розумію,що людина,яка донатить в гру пріоритетніша ніж та,котра просто грає,але систематичні порушення даного гравця,постійні образи рідних і заклики самовипилитись це вже ні в які ворота не влазить! Ви маєте розуміти,що також несете відповідальність за внутрішню поведінку гравців на цьому проекті,і коли ось так закривають глаза на токсичну людину,я перестаю вірити в неупередженість та однакове ставлення до гравців на цьому сервері.
    Прошу вас,від лиця всіх гравців,які так чи інакше постраждали від донецького, заблокувати дану людину задля спокійної гри на цьому сервері!
    Сьогодні зранку гравці вже отримати повідомлення з фото донецького і образами,тому що ніхто не може змиритись з тим,що відбувається і як блатять цю людину! СМС, яке отримали гравці
    Нижче прикріпляю смс,які отримали гравці від цієї людини! ОБРАЗИ
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в скарзі
  6. Дата походження: 28.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі