Міккі Фантом
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 138
- Реакції
- 97
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Мортон Острозький
- Особистий нікнейм:Міккі Фантом
- Суть скарги:Блат від адміністратора другим гравцям невірні вердикти
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Перша скарга в цій скаргу видно як працівники танцюють на кпп це не коректна поведінка а також порушення статуту який я вказав в скаргі Адміністратор перевіривши пише не виявлено порушень а на відео всі танцюют|Друга скарга також Адміністратор пише не виявлено порушень коли мене везуть на ОТЗ навіщо Адміністратору звук?Якщо там затримання а не оск і провокації там чути його відігровку як він мене запаихнув в авто вони були на наборі в ЗСУ вони приїхали начебто ОТЗ і уїхали на також на ОТЗ начебто коли вони уїхали мене взяли в кайданки співробітник ЗСУ і тут приїжає Тимофійко на ОТЗ якшо в нього пошкодилось впало в річку і тд що перерахував Мортон то для цього є Адміністрація щоб допомогти в статуту написано не можна затримувати на ОТЗ якщо гравець не знає статут це його не звільняє від відповідальністі це також пункт статуту тому прошу передививитись скарги більш старші Адміністрації і провести бесіду з Адміністратором який на мій погляд вчинив Блат!
- Дата походження:08.12.2023