Розглянуто Блат? // для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меліса Кроулі

Пенсіонер | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Великов
  2. Особистий нікнейм: Людмила Легенда
  3. Суть скарги: Вітаю керівництво серверу. За останні декілька днів мене вражають декілька речей які просто не припустимі. Але як прийнято то адміністрація закриває очі на порушення тих хто повинен понести покарання. 3 дні тому коли працівники СБУ почали робити НОН РП речі а також порушення загальних правил UG, то слідкуючий за цією фракцією прямо кажучи блатить і прикриває їх що є доказами за самому форумі. Коли я подала скаргу на даних працівників то мені її чомусь одразу відмовили по причині "від працівників порушень не виявлено", але коли я подала скаргу на адміністрацію він одразу побачив що є порушення. Також мої друзі неодноразово подавали скарги на даних працівників і також отримували ту саму відповідь, потім знову пододавали скаргу на адміністрацію і процес трішки рухався. Вчора мені на скрагу відповіли тим що "флуду від гравців не було вони просто відповідали" (доречі після поданої на них скарги від мене за флуд, дані особи під всима постами одразу видалили дописи). Я звісно перепрошую але в мене купа питань: 1) чому покарання згідно правил отримують не всі гравці та користувачі форуму згідно всих правил; 2) чому адміністратор покриває злочини свої працівників та не видає належне покарання; 3) якщо за словами пана Великова, дані особи давали відовідь, то виходить всим тоді можна давати відповідь, флудити та не отримувати покарання; 4) чому даний адміністратор займає цю посаду, якщо одразу не бачить порушень, а після подачі скарги на адміністрацію різко починає розглядати за правилами? І це лише маленька частина порушень та блату яка торкнулась особисто мене і моїх друзів, а їх нажаль в рази більше, тому прошу, будь ласка, зробіть так щоб всі перед правилами були рівні, а не так як даній ситуації, і не залежно чи ти кланівець, чи ти працівник СБУ, чи ти адміністратор. Дякую. Мирного неба.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Посилання" , "Посилання" , "Посилання"
  5. Дата походження: 13.11.2025

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Так як скарга подана на мене хотів би надати свою відповідь
По-перше, усі скарги, що надходять від гравців, розглядаються відповідно до встановлених правил та процедур. У випадках, коли докази порушення відсутні або не є достатніми, адміністрація змушена відмовити у задоволенні скарги — незалежно від того, до якої фракції належить гравець чи співробітник або ж за якою фракцією слідкує адміністратор.
По-друге, твердження про «покривання» чи «блат» не відповідають дійсності, я сам не полюбляю данні дії та ні в якому разі цим не займаюся.
Про мою відповідь на скаргу за флуд, можете переглянути на інших скаргах на лідерів, адміністраторів і т.д, при своєму бажанні гравці на котрих подали скаргу можуть надати свою відповідь для свого захисту або ж для пояснення ситуації, що саме і зробили Віллі Клауд та Кристиан Кладу (у минулому Фарвикс Карбюраторщик).
Співробітники СБУ жалиліся що від ваших друзів та вашого минулого клану "VENDETTA" були постійні провокації у їхню сторону.
Очікуємо відповіді Керівництва.

Меліса Кроулі

Пенсіонер | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
Вітаю!
Так як скарга подана на мене хотів би надати свою відповідь
По-перше, усі скарги, що надходять від гравців, розглядаються відповідно до встановлених правил та процедур. У випадках, коли докази порушення відсутні або не є достатніми, адміністрація змушена відмовити у задоволенні скарги — незалежно від того, до якої фракції належить гравець чи співробітник або ж за якою фракцією слідкує адміністратор.
По-друге, твердження про «покривання» чи «блат» не відповідають дійсності, я сам не полюбляю данні дії та ні в якому разі цим не займаюся.
Про мою відповідь на скаргу за флуд, можете переглянути на інших скаргах на лідерів, адміністраторів і т.д, при своєму бажанні гравці на котрих подали скаргу можуть надати свою відповідь для свого захисту або ж для пояснення ситуації, що саме і зробили Віллі Клауд та Кристиан Кладу (у минулому Фарвикс Карбюраторщик).
Співробітники СБУ жалиліся що від ваших друзів та вашого минулого клану "VENDETTA" були постійні провокації у їхню сторону.
Очікуємо відповіді Керівництва.

Вашої думки ніхто не запитував, так ми знаємо ваше ставлення до нас і до вашої фракції, для того щоб звинувачувати клан VENDETTA спочатку почитайте рп біографію, і потім робіть висновки, і коли ваші працівники порушують не одноразово ви завжди маєте лише одну відповідь що ми провокуємо. Якщо скарги на СБУ має 20% гравців серверу то виходить всі винні і всі провокують, ви навіть зараз показуєте те що ви прикриваєте порушення даних осіб, ваше спілкування також дуже цікаве і без культурне, "угу", "ага" або взагалі ігнорування на прохання про допомогу або коли показуєш що ось відбувається порушення, фарм репортів і тд. Тому пане перед тим як прикривати порушників, робити вигляд що ви все зробили правильно, спочатку почніть робити свою роботу згідно правил а не так як вас "попросили". Гарного дня.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Насправді інколи стаються помилки у роботи адміністрації оскільки вони люди добавляють за день велику кількість різної інформації. Недосконалість процесів розгляду скарг, спостереження за РП процесами та оцінка стану перебігу справ у фракції було і є ключовим питанням у роботі всіх людей починаючи від адміністрації закінчуючи РП персонажами у фракціях.

Навіть у вас в фракції УЗ складання 4-х іспитів проходить 2 хв, що викликає сумніви.

В деяких випадках в залежності від критичності порушення адміністрація може виносити інші рішення виходячи з власного досвіду тощо.

Стосовно ситуації блату, то питання вже взято на розгляд, та поки перебуває у розслідуванні. Хочу нагадати, що більшість клановців навмисно нехтують правилами, оскільки розуміють, що все одно зможуть перебувати у кланах навіть після варну. У державних організаціях все навпаки. Ситуації складніше оскільки після відповідних покарань людина може отримати недовіру яку вона повинна бути знімати за ту чи іншу роботу. У клановців такого немає. Навіть попри активні догани або попередження у клані, клан не спішіть його знімати або виправити ситуацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі