Розглянуто Блат донецкий, для ГА/ЗГА, Керівника, може хвати блатить донецкого???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1. Андрій Хансен
2. Олежа Капрізон
3. В скарзі на мене https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...лошные-эмоции-при-виде-его-императора.301704/
мені видали покарання, добре, з цим я не суперечу, але чому Адміністратор який видавав покарання не розгледів багоюз - коли сідаєш і виходиш/входодиш в машину по тобі урон не регає, зі сторони гравця який виклав цю скаргу ? в кінці відкату чи можливо це блат в сторону другого гравця, який був не одноразово покараний рази 3 в ЧСП, рази за куплю/продаж віртів на 6кднів, з яких вийшов без єдиного оскарження на форумі(що може кожен хто читає цю скаргу перевірити просто по ід гравця) , фу, де справедливість, де чесність і право на справедливе тат те однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів, що прописано в основних правилах UG ???? в кінці відкату слова " Син "ш***и" . Ну і де тут справедливість ? просто блат за гроші якими підкупає данний гравець адміністрацію, можу надати докази де данний гравець в войсі говоре "та мені все по х** Лєра не с одним тобой общається" але Лєра в такому сенсі чи напрямку ніколи і ніразу не спілкувалась, аналогічно і я з нею. Що не так в цій грі ?
4. Доказ видачі покарання ви можете побачити тут : https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...лошные-эмоции-при-виде-его-императора.301704/
5. 26.06.2025

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
ха - ха - ха
Адміністрація, чекаю відповіді на моє оскарження з конкретними доводами/фактами/покараннями а не просто слили і говорите "Данного адміністратора немає в мережі" ................

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
Точніше доводи та факти я надам, чекаю покарання, видачі всім гравцям справедливого покарання, оскарження

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
214
Реакції
46
Бали
31
Хоч я на іншому сервері граю )
Але повністю підтримую тебе і всіх хто проти тої людини до його дуже баг о блату через ці кошти які він донив в гру від керівника бившого від всіх його всі блатять жостко через такі дії даже не хочеця грати..!! просто обідно Що через гроші які він вкидає в цю гру його блатять а на обичних гравців таких як більша половина серверу їм всерівно .!

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

До пана Донецького таке ж ставлення як і до інших гравців.
Ми можемо видати блокування, але через деякий час його оскаржити, як і будь кого.
З приводу багоюзу, скарга буде перерозглянута.

Також наголошу все що кажуть гравці, може дизінформувати вас, тому відностесь до інформації з обережністю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі