Богдан Вини
Легенда Ukraine GTA
- Реєстрування
- 9 Лют 2025
- Дописи
- 104
- Реакції
- 201
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Євген Бакарді
- Особистий нікнейм:90092
- Суть скарги:Працюючи на стройці побачив що гравець Данік Фаст (ID:80143) порушує правила серверу,а саме - 5.4. "Flood".Євген Бакарді взяв репорт і сказав якщо є відео доказ то заливайте скаргу після чого я сказав йому прослідкувати за гравцем так як він флудить що "Купить скотч".Покарання ніякого не було.Через деякий час я викликав Євгена знов щоб дізнатися чому не було покарано гравця на що адміністратор надав відповідь що він бачив тільки 3 повідомленя які не порушують правило 5.4 "Flood" виходить що адміністратор навмисно збрехав мені щоб у мене не було питань,але на скріншоті видно зовсім інше,5 повідомлень від вище згаданого гравця після того як адміністратор був в слідкувані за гравцем.Акцентую вашу увагу на тому що гравець який порушив правила це колишній соклановець Євгена Бакарді і можливо він блатить свій колишній клан бо до цього коли він ще був ігровим помічником ми тулили клан forbes то він Тп-хався і запитував чи є в нас війна і навіщо ми їх вбили.Запросіть відео докази у адміністратора по цій ситуації яка склалась не найкращим чином.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/tTbQcKDw
- Дата походження:13.09.2025
Останнє редагування: