Розглянуто Блат чи некомпетентність Бакарді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
104
Реакції
201
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Євген Бакарді
  2. Особистий нікнейм:90092
  3. Суть скарги:Працюючи на стройці побачив що гравець Данік Фаст (ID:80143) порушує правила серверу,а саме - 5.4. "Flood".Євген Бакарді взяв репорт і сказав якщо є відео доказ то заливайте скаргу після чого я сказав йому прослідкувати за гравцем так як він флудить що "Купить скотч".Покарання ніякого не було.Через деякий час я викликав Євгена знов щоб дізнатися чому не було покарано гравця на що адміністратор надав відповідь що він бачив тільки 3 повідомленя які не порушують правило 5.4 "Flood" виходить що адміністратор навмисно збрехав мені щоб у мене не було питань,але на скріншоті видно зовсім інше,5 повідомлень від вище згаданого гравця після того як адміністратор був в слідкувані за гравцем.Акцентую вашу увагу на тому що гравець який порушив правила це колишній соклановець Євгена Бакарді і можливо він блатить свій колишній клан бо до цього коли він ще був ігровим помічником ми тулили клан forbes то він Тп-хався і запитував чи є в нас війна і навіщо ми їх вбили.Запросіть відео докази у адміністратора по цій ситуації яка склалась не найкращим чином.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/tTbQcKDw
  5. Дата походження:13.09.2025

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

В момент як ви написали репорт, на нього відповіли лише через деякий час, оскільки у адміністрації було багато роботи в цей період, адміністратор зафіксував лише 3 повідомлення і надав попередження гравцю та полетів на наступну ситуацію по репорту, в такому випадку ви повинні самостійно написати скаргу на гравця.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі