Розглянуто Блат із сторони Олександра Велікова у сторону СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
Ваш нікнейм: Назар Легенда
Нікнейм адміністратора: Олександр Веліков
Cуть скарги:
Вітаю, хочу мабуть почати з працівника "Сенді Мілано",на данного гравця надходило найбільш скарг і всі вони обґрунтовані. Ось наприклад скарга де вище згаданний гравець уйшов у інтер'єр за що і получив перший ВАРН , а ось і ще скарга де вже я приклав руку до цієї скарги. І саме найголовне, скарга де гравець "Федя Батурінець" написав на данного працівника скаргу, але данний адміністратор ні чого не зробив а лише написал,
Вітаю!
На рахунок порушень та чому гравця Сенді Мілано знову приймають у фракцію:
З тим що від данного гравця багато порушень я згоден, але нажаль лідер сам приймає рішення, кого приймати у фракцію, кого ні, а я можу дати лише рекомендації. Я також не дуже за щоб після таких багаторазових порушень приймали назад у туж саму фракцію, але ж повторюся я даю лише рекомендації.
На рахунок обману, та блату:
Блат я не припускаю у організації, можете переглянути це по скаргам які були схвалені та у яких співробітники отримували покарання без виключень.
Обманом я це рахувати не можу, тому що спиратися саме на цю картинку я не міг, я спирався на логи, але нажаль виникла помилка за це вибачаюсь.
Просто доганами данний працівник не обходиться, він отримує більші дисциплінарні покарання згідно його порушень.
Порозмовляю з лідером на рахунок данного працівника.
Хоча як Слідкуючий міг просто дати недовіру гравцю, так як гравець реально багато порушував.
Добре, перейдемо до адміністратора Олександр Веліков, данний адміністратор блате СБУ, і я можу це доказати легко. ось скарги:
1. 2. 3.
Стосовно до першої скарги, данний адміністратор якось не побачив як гравець "Сенді Мілано" використав "Наркотики", а це порушення

ПДО 2.24, а вже коли я подав скаргу на адміністратора вже тоді він дописал що гравець
Цитую:
"Також працівник отримує догану, за використання наркотичних засобів по формі.(перерозгляд)"
Стосовно другої скарги адмінстратор заблатив гравця "Зара Керрі" хоча данний гравець втрутився до РП ситуції. Але Ярослав Свиридов втрутився у данну скаргу і чесно та не упереджено розглянув її.
А шо ж у нас з з третьої скарги? А ось що гравець "Олександр Тутов" запросив "Откат" у працівника "Артем Рибаков", згідно правил працівник ДЕРЖ повинен тримати відео докази протягом 7-ми днів. Але адміністратор і тут захотів заблатити працівників СБУ і написал

Нажаль працівник чистив непотрібні фрапси та випадково його видалив.
Якщо у вас є фрапс з його порушенням, переподайте скаргу.

Більше мені нічого сказати... Якщо старша адмінстрація допускає таке, це не добре...
Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарги на гравця "Сенді Міланно"
1. Скарга
2. Скарга
3. Скарга

Скарги на працівників СБУ
1. Скрага
2. Скарга
3. Скарга

Дата порушення: 06.12.2025

З повагоюю до адміністрації, By\Nazar Legenda

Останнє редагування:

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
291
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Хотів би надати свою відповідь також.
На рахунок працівника Сенді Мілано відповідь я надав у скарзі гравця Федір Батурінця і повторю це вам. Що я як слідкуючий даю лише поради чи приймати гравця чи ні, остаточно приймає рішення лідер. Я також не в захваті від його порушень та не маю велике бажання щоб данний гравець перебував у фракції.
На рахунок двух скарг на Зарю Керрі, зі мною провели бесіду та підказали як саме потрібно розглядати такі скарги та показали приклад. Всі працівники отримують дисциплінарні покарання та покарання згідно правил серверу.
В ту чергу гравець Артем Рибаков також отримав догану у той самий день за не зберігання доказів протягом 7 днів. Просто це було не написано у відповіді на скаргу.
Блат я не підтримую та у нашій фракції його немає.
Якщо це ваша думка можете притримуватися її.
Очікуємо відповіді Головної адміністрації.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
ГС держ отримав інформацію щодо працівників.
Щодо гравця Сенді Мілано - вні більше не знаходиться у фракції, також наразі йому буде зачинено шлях до держ орг.
З приводу інших гравців та інцедентів, працівники отримають свої покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі