Стас Капелло
w/k/t
- Реєстрування
- 26 Гру 2023
- Дописи
- 98
- Реакції
- 143
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:Женя Байрактар
- Особистий нікнейм:Стас Парацетамол
- Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація! Суть моєї скарги на адміністратора: На мою думку від ГС[Неоф] та головної адміністрації йде чіткий блат на клан UPTOWN Чому так? Зараз все роз'ясню! 24.03.2025 на клан UPTOWN була написана скарга за масові порушення клану(10+скарг на форумі) 25.03.2025 у відповідь на цю скаргу адміністратор виніс вердикт(посилання) У відповідь цього вердикту хочу сказати що це максимальний абсурд. Наприклад про гравців які не займали високих посад. По поводу високих посад,тут я скину посилання на скаргу за масові порушення клану NABANOV як приклад(бац). В той момент я пам'ятаю чітко що з тих людей які були в тій скарзі вони займали малі посади. Вердикт був під цією скаргою чіткою, адекватною та справедливою,клан отримав покарання як це і було прописано в правилах. Йдемо далі, також адміністратор наголосив таке речення в скарзі,цитую "Клан є самим активним на 05 сервері, з таким онлайном в 120+ людей, зрозуміло що від клану будуть порушення." тобто по такій логіці клан який є дуже активним може порушувати правила проєкту і водночас не отримувати покарання клану? Звичайно ж ні. Хочу нагадати про клан NABANOV який доречі вже згадувався в моїй скарзі. Цей клан в такий то період, був максимально активний, звичайно не як UPTOWN з онлайном "120+" але не це грає ролі. На клан не раз писали скаргу за масові порушення і клан отримував покарання у вигляді догани як це і прописано в правилах. А тут ми бачимо що клану UPTOWN видали усне "попередження" тобто "Cтаршою адміністрацією було прийнято рішення провести бесіду з лідером" Хочу щоб ви прислухались до цієї скарги і видали все ж таки цілком заслужену догану як це і має бути. Дякую за розуміння!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):в скарзі
- Дата походження:28.03.2025