Розглянуто Блек Вінчестер // Погрози фізичною розправою // Маніпуляції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

КирилоМутик

| Південна Україна 05
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
132
Реакції
94
Бали
73
Адреса
Одеса
1. Ваш нікнейм: Кирило Мутик
2. Нікнейм порушника: Блек Вінчестер
3. Назва клану порушника: BezmikroFamq
4. Суть скарги: Гравець почав мені писати в особисті повідомлення Discord про моїх батьків та додав, що в нього є мої особисті дані. Я вважаю, що це можна розцінювати як маніпуляції що є порушенням пункту правил Ukraine GTA : 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA.
Пізніше, з боку гравця були слова, що несли прямий погрожуючий контекст у бік моєї матері, що є порушенням пункту правил Ukraine GTA: 5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео) Надам скріншоти в особисті повідомлення
6. Дата порушення: 26.01.2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю. Надайте всі докази в особисті повідомлення - qwert_201

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю.

Переглянувши докази та обговоривши ситуацію з колегами можу винести наступний вердикт:
Порушень для видачі покарання не достатньо. Покарання щодо образ рідних в особистих повідомленнях, в гру не переноситься. На рахунок вказаних у вашій скарзі "погроз", також недостатньо доказів для видачі покарання за цим правилом.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі