111masik
Козак
- Реєстрування
- 1 Бер 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Масік Хелл
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: в попередньому оскарженні ви відмовили, але зроблю ще одне звернення, я всеодно не признаю той факт що я щось порушив, Я ДУЖЕ ПРОШУ ПЕРЕВІРИТИ ЩЕ РАЗ ЛОГИ, ВСІ ПРОДАЖІ, КУПІВЛІ, ВСЕ ЩО МОЖНА, бо я реально не продавав і не пробував, клянусь мені написав якісь твінк в дс де говорить що це просто мене підставили, і не важно чи я продавав чи ні, тому мене просто злили підставою
, я вас дуже прошу перевірте ще раз логи і тд. я граю на проекті з самого початку(перший аккаунт мав айді з 4 цифр), я вам клянусь я не продавав нічого, перевірте ще раз, це помилка, також прошу звʼязатись зі мною в дс: @masikhell, надам детальні докази з тієї переписки в дс.
дуже обідно коли аккаунт з майном 2.5 лярда що досягалось роками блокують просто так, говорю ще раз що я готовий на любі провірки, на все, перевірте будь ласка ще раз, я реально нічого не продавав.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріпив
5. Дата порушення: 28.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: в попередньому оскарженні ви відмовили, але зроблю ще одне звернення, я всеодно не признаю той факт що я щось порушив, Я ДУЖЕ ПРОШУ ПЕРЕВІРИТИ ЩЕ РАЗ ЛОГИ, ВСІ ПРОДАЖІ, КУПІВЛІ, ВСЕ ЩО МОЖНА, бо я реально не продавав і не пробував, клянусь мені написав якісь твінк в дс де говорить що це просто мене підставили, і не важно чи я продавав чи ні, тому мене просто злили підставою
дуже обідно коли аккаунт з майном 2.5 лярда що досягалось роками блокують просто так, говорю ще раз що я готовий на любі провірки, на все, перевірте будь ласка ще раз, я реально нічого не продавав.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріпив
5. Дата порушення: 28.07.2026