Розглянуто Блокування акаунту без прямих доказів|Валерія Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора :Валерія Тимошик
2. Особистий нікнейм :Мігель Родрігес
3. Суть скарги : Ви видали бан не маючи прямих доказів обходу покарання. Я вперше створив акаунт і задонив відразу кошти. На словах, взагалі незнайомої мені персони Лісі Клауд ви не можете видавати покарання будь кому! Прошу притягнення уваги Керівника проекта до цього наклепу.
4. Докази видачі покарання:
5. Дата надходження 09.09.2024

Вкладення

• IMG_1293.jpeg
    IMG_1293.jpeg
    215.7 Кб · Перегляди: 67

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Я детально розглянув вашу скаргу і перевірив всі надані докази.

Перший акаунт був заблокований через систематичні порушення правил UKRAINE GTA, що підтверджено наданими доказами.Це рішення було прийняте через багаторазові порушення!

Другий акаунт був заблокований через стрільбу в інтер’єрі, що є явним порушенням правил. Факт цього порушення також зафіксовано, і відповідно до наших правил, такі дії караються блокуванням, через те, що ви отримали 3/3 варнів.

Щодо вашого зауваження про відсутність прямих доказів обходу покарання: ми керуємось не лише словами інших гравців, а ще й прямими доказами.Перевіривши все, є наявні підтвердження того що ви грали(обходили бан)з іншого акаунту, а також почали знов порушувати.Щоб уникнути поганих наслідків для інших гравців, ваші акаунти були заблоковані.

Відбувайте покарання!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі