Розглянуто Блокування аккаунту до вияснення. Непогоджуюсью Для ГА...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
12
Реакції
18
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Кукінс Джейзет
2. Нікнейм порушника: Майк Вілландсен
3. Суть скарги: Передісторія. Я був на бу ринкові, шукав машини, побачив Mercedes-Benz G65, (в той момент на продажі він не стояв), продаваць-Василь Звір.
покупець, який МАВ БИ його купити-Денис Морісс. Покупець сказав що купить машину за 3.185.000. Я сказав що можу дати більше, на що отримав відмову. Я відійшов до іншої машини, після чого був виставлений на продаж той самий автомобіль (Mercedes-Benz G65), стояв він на продажі 1секунду, я підбіг, побачив що хороша ціна і купив. Після чого Денис Морісс почав погрожувати баном, та вимагав повернути автомобіль по тій самі ціні яку купив ( 3.185.000 ), на що я відмовився. Я поїхав в кінець карти, там ми очікували адміністрацію. В результаті підключилось троє адміністраторів --- Ілля Найт, Крістіан Родаріо, Семеген Рома. Я їм так само пояснив. Адміністрація вимагала повернути авто, так як ПО СЛОВАМ адміністраторів та ПОКУПЦЯ/ПРОДАВЦЯ, це повинна була буди передача. Я відповів що в такі моменти потрібно.... 1. Відходити подалі від гравців.... 2. Робити передачу ЧЕРЕЗ ТАБ
Ілля Найт відповів --- про такий метод не усі гравці знають... Я сказав що це відмазка.
Також я пояснував ситуацію адміністратору Ромі Семегену. Я сказав що на продажі машина вісіла +-1-1.5 секунди. Роман відповів --- А можливо в нього залагало, і тут я йому сказав що це ВІДМАЗКИ
Адіміністрація стверджувала що це був РП ДОГОВІР, В РЕЗУЛЬТАТІ ЦЬОГО Я ВИМАГАВ ЩОБ МЕНІ ДОГОВІР СКИНУЛИ ! Але отримав бан
Дата порушення: 02.03.2026 (15:46-15:47)

Я ВВАЖАЮ, що у даній ситуації я не порушник, оскілкьи потрібно думати про наслідки, ДЕ і ЯКИМ СПОСОБОМ виконуються "передачі"
Якщо СПАРВДІ був ДОГОВІР, я готовий ВІДДАТИ ЗА ТУ САМУ ЦІНУ, прошу скинути той самий договір, щоб я це бачив, і було видно час написання цього договору !
Сподіваюсь адміністрація дійде до правильного та справедливого висновку )
1772463576402.png
1772463576402.png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі