Зачинено Блокування аккаунтів із за непорозуміння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм адміністратора: ГА, ЗГА або ж Олег Галицький
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, пару днів назад я зробила відкритим клан, та в клан вступила певна кількість людей, серед яких й гравець Люція Кортес [106770], вона закрила відразу 4 партії за що я її поставила на старшого, навіть не повідомивши її про це (підняла до старшого буквально ввечері 16.02.26). Про те що це мультіаккаунт й на основі даний гравець займає посаду вище 3 звання я не знала, коли я підвищувала її, здається вона була не в мережі й виходить також не знала про те, що вона на посаді старший.
Мої слова легко перевірити по логах. тобто до отримання блокування вона максимум добу була на посаді старший й припускаю цілком можливо сама про то не знала. Я ж також не знаючи що це твінк підвищила її рахуючи це за заохочування. Й лише сьогодні вже отримавши покарання вона мені про це написала й я побачила скаргу й видане їй покарання.
Рахую, що основна частина вини на мені, адже перш ніж підвищувати, потрібно було їй про це повідомити. Тому прошу зняти покарання в вигляді банів з аккаунтів Лія Міллер [100546]. В подальшому я буду уточняти в усіх гравців інформацію, перш ніж їм видавати підвищення вище 3 рівня.
Також щиро перепрошую за ситуацію що склалася в гравця Лія Міллер [100546]/Люція Кортес [106770].
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга по якій видано бан гравцю
5. Дата порушення: 17.02.26

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
166
Реакції
392
Бали
68
Дійсно сталося непорозуміння. Я зайшла до клану Вікі, щоб допомогти закрити партії для рейтингу — про це ми домовлялися раніше. Так як свій клан, я давно прокачала, а ми часто одна одній допомагаємо в грі.

Я не попередила, що зайду з твінк-акаунта, і не повідомила нік. Це була моя помилка.

На момент, коли Вікі перебувала в грі та здійснила підвищення, я була на основному акаунті й брала участь у нападі на військову частину разом зі своїм кланом, тому не бачила, що твінк отримав старшу роль. (доказ нападу на вч)

Прошу врахувати, що порушення не мало умисного характеру. Надалі будемо уважнішими та не допустимо подібних ситуацій.

Буду вдячна за розуміння.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,495
Реакції
992
Бали
253
Вітаю!

До цієї ситуації гравець перебував у інакшому клані а саме BARISSTA, та обіймав там той самий 3-й ранг на твінк акаунті, також перебував модератором (4-е звання) на основному акаунті.

Покарання було видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі