Богдан Шуут
Новий гравець
- Реєстрування
- 4 Бер 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Богдан Шуут (27446)
2. Нікнейм адміністратора: - Тимофій Черненко
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Хочу подати оскарження свого бану.
Ситуація була наступна: під час гри мене вбивали (DM), я покликав адміністратора, щоб розібратись. Адміністратор був на місці, бачив ситуацію, але ніяких дій не вжив і просто відповів, що потрібно звертатись на форум з відеодоказами.
Це вже не перший випадок, коли в подібній ситуації я не отримую допомоги від адміністрації в моменті. Через це я сильно розізлився і сказав грубі слова у голосовому чаті.
Хочу уточнити, що мої слова були сказані виключно на емоціях. Я не мав на меті образити адміністрацію або проявити неповагу — це була реакція на ситуацію та бездіяльність у той момент.
Я визнаю, що поводився неправильно і не стримав емоції. За це прошу вибачення.
Але прошу також врахувати саму ситуацію, яка призвела до цього, та те, що бан на 5 днів виглядає занадто суворим покаранням у даному випадку.
Прошу переглянути рішення та, за можливості, скоротити термін блокування.
Дякую за розуміння.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: - 27.04.2026 16:34
2. Нікнейм адміністратора: - Тимофій Черненко
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Хочу подати оскарження свого бану.
Ситуація була наступна: під час гри мене вбивали (DM), я покликав адміністратора, щоб розібратись. Адміністратор був на місці, бачив ситуацію, але ніяких дій не вжив і просто відповів, що потрібно звертатись на форум з відеодоказами.
Це вже не перший випадок, коли в подібній ситуації я не отримую допомоги від адміністрації в моменті. Через це я сильно розізлився і сказав грубі слова у голосовому чаті.
Хочу уточнити, що мої слова були сказані виключно на емоціях. Я не мав на меті образити адміністрацію або проявити неповагу — це була реакція на ситуацію та бездіяльність у той момент.
Я визнаю, що поводився неправильно і не стримав емоції. За це прошу вибачення.
Але прошу також врахувати саму ситуацію, яка призвела до цього, та те, що бан на 5 днів виглядає занадто суворим покаранням у даному випадку.
Прошу переглянути рішення та, за можливості, скоротити термін блокування.
Дякую за розуміння.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: - 27.04.2026 16:34