Оскаржено Блокування в діскорді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тео Ротшильд

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
4
Бали
8
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: spaceee.
4. Суть звернення: Заблокований за порушення Р.19 правил серверу, писав про покупку батлпасу. Знав, що продавати ігрову валюту не можна, але думав, що писати про покупку батлпасу у інших гравців можна, оскільки його можна подарувати іншому гравцю, перед тим, як писати це, я перевіряв, що інші гравці таке ж писали і вони досі на сервері, також я питав у гравців і вони казали, що це дозволено, оскільки батлпас можна дарувати (розумію, що варто було спитати про це у адміністрації, але після того, що написав вище, не хотів турбувати з таким питанням), лише після цього я почав писати це, що куплю батлпас, ні про що інше, пов'язане з ігровою валютою, я раніше не писав. Тому прошу, будь ласка, переглянути моє блокування, на майбутнє тепер буду знати, що і це заборонено також.

Вкладення

• 5234.png
    5234.png
    18.9 Кб · Перегляди: 32

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,покарання було знято. На майбутнє прохання ознайомитись детально з правилами проекту та діскорду,після чого намагайтесь їх не порушувати,якщо в майбутньому вам буде видано покарання даного характеру,оскарженню воно підлягати не буде.
Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі