Сева Чижик
Козак
- Реєстрування
- 31 Тра 2025
- Дописи
- 31
- Реакції
- 19
- Бали
- 11
1.discord сервер
2.juniper bot
3.seva045
4.
Мене заблокували в дс на 04 та 06 сервері. Вибачте за те що обманув вас у минулий моїй заявці на форумі.
Я повністю признаю свою провину та розумію що навіть якщо я зассав сказати правду це не привід врати.
Пояснюю ситуація в дс 06 я написав продам аксесуар пеніс ціна 20кк
Люди почали писати куплю я думав о прикольно я пошуткував, але потім викинули з дс 04 і 06 я зрозумів що мені дс акк 04 дуже важливий і вирішив написати на форум але скажу чесно я тупо засав брати на себе відповідальність що це я написав.
Я щиро хочу вибачитись за це.
Я розумію свою провину ще раз вибачаюсь за це.
Якщо ви не розбаните я зрозумію писати такі речі в дс сервері де багато поважних дорослих людей неумісно.
Вибачте.
5.не можу зайти на сервер
6.20.08.2025
2.juniper bot
3.seva045
4.
Мене заблокували в дс на 04 та 06 сервері. Вибачте за те що обманув вас у минулий моїй заявці на форумі.
Я повністю признаю свою провину та розумію що навіть якщо я зассав сказати правду це не привід врати.
Пояснюю ситуація в дс 06 я написав продам аксесуар пеніс ціна 20кк
Люди почали писати куплю я думав о прикольно я пошуткував, але потім викинули з дс 04 і 06 я зрозумів що мені дс акк 04 дуже важливий і вирішив написати на форум але скажу чесно я тупо засав брати на себе відповідальність що це я написав.
Я щиро хочу вибачитись за це.
Я розумію свою провину ще раз вибачаюсь за це.
Якщо ви не розбаните я зрозумію писати такі речі в дс сервері де багато поважних дорослих людей неумісно.
Вибачте.
5.не можу зайти на сервер
6.20.08.2025