Оскаржено Блокування діскорд-акаунту на 01 сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Платонов

Західна Україна
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
68
Реакції
112
Бали
88
1. Сервер у діскорді: 01
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): xxx1_
4. Суть скарги: Вже відносно тривалий час не заходив до гри, на проєкт загалому, в діскорд включно. Сьогодні, вирішивши перевірити сповіщення у діскорді не помічаю 01 серверу UKRAINE GTA, натомість побачив повідомлення від бота про блокування свого акаунту. Була ймовірність, що в діскорд я не буду заходити ще дуже тривалий час і побічно навіть не помічу та не дізнаюсь про своє блокування. На проєкті займав посади як лідера, модератора діскорду, так і адміністратора, в діскорді порушень, наскільки пригадую, не здійснював, тому маю намір припустити, що блокування є помилковим. Прохання повідомити мені більш детально за що був заблокований та за можливсоті надати докази, у разі помилкового блокування - розблукувати. Заздалегідь вдячний!
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: Повідомлення про надходження покарання надійшло 05.10.2024 о 12:10

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: вас було заблоковано згідно
13.Видача себе за іншу людину Карається: попередження/блокування акаунту на сервері
за ймовірну приписку [А] перед нікнеймом без наявної на це ролі. Блокування було знято,на майбутнє будьте уважнішими та уникайте таких ситуацій.

Оскаржено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі