Розглянуто Блокування за твінк акаунт!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. нікнейм адміністратора: SERVER
2. особистий нікнейм: Макс Вайб
3. суть скарги: Діло було так у мене на основі макс вайб був гараж і у мене є молодший брат Данило йому всього лиш 10 років і ми з моїм другом захотіли зробити йому подарунок подарувати гараж, а до цього мій брат створив собі акаунта на моєму компютері так як немав свого пристрою на той момент після того йому через 1 місяць батьки купили ноутбука і я йому цей акаунт через який мене з моїм братом заблокували переніс на його ноутбук а з компа на нього не заходив у мене є основний акаунт Макс Вайб на якому я граю а Данило Вавилонський це мого брата айпі одинакові так як створювалися на одному пк і сьогодні я зайшов афкашити прийшов зі школи і бачу що у мене бан на Макс Вайб на 14 днів брат зайшов на свій акаунт і у нього бан на 6к днів він плакав щоб йому розблокували акаунта тому прошу розблокувати тому що це ніяк не являється мульти акаунтом через те що я на компі не заходжу на нього гараж який подарили моєму брату вкачаний на фулові стійки за донат тому прошу розблокувати і оскаржити акаунти мій основний Макс Вайб і мого брата Данило Вавилонський тому що це не мій твінк акаунт!!! З Повагою Макс Вайб!
4. фото/скріншот: https://fex.net/uk/s/8aoveck
5. дата подачі скарги: 13.11.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі