Розблоковано Блокування картки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Тра 2024
Дописи
6
Реакції
27
Бали
16
Особистий нікнейм: Андрюха Дембель
Докази видачі блокування рахунку (скріншот/відео): -
Посилання на блокування рахунку: -
Докази виконання роботи (скріншот/відео, сплати податку, реєстрація бізнесу, тощо): -
Дата подачі: 31.10.2024

Прошу розблокувати картку, за реєстрацією бізнесів ніхто не слідкує як положено, моя заявка висить вже тиждень, і ніхто не реєструє.

У Законопроєкті №4 "Про оподаткування бізнесів" від 18.09.2024, у Статті 9. "Порядок нарахування та строки сплати податку" Пункт 2.
Податок сплачується до відповідного бюджету у строки, визначені законом - але ніде по Законопроекту не визначені чіткі строки сплати. Вважаю законопроект недопрацьованим.

Враховуючи вищесказане та опираючись на Законопроект №4 Стаття 10 Пункт 6:

1. Перше прострочення — штраф у розмірі 5 000 000 гривень.
  2. Друге прострочення — блокування банківського рахунку.
не вважаю справедливим блокування банківського рахунку, так як це вже другий пункт, тим більш ніяких сповіщень по першому пункту за прострочення я не отримував, в податкову не викликали, я законослухняний громадянин, і оплатив би усі податки як положено у разі виклику. Тому прошу розблокувати рахунок.

Вкладення

• mta-screen_2024-10-31_20-04-51.png
    mta-screen_2024-10-31_20-04-51.png
    436.2 Кб · Перегляди: 59
Реєстрування
28 Тра 2024
Дописи
6
Реакції
27
Бали
16
У Законопроєкті №4 "Про оподаткування бізнесів" від 18.09.2024, Стаття 10 Пункт 6:
3. Конфіскація бізнесу
Реєстрацію не роблять, на зв`язок не виходять, не попереджують, так і дотягнуть спеціально до того щоб конфіскувати, не даючи змогу не оплатити (бо карта заблокована) ні зареєструватись, і що взагалі, бізнес віджали, так ще й рахунок заблокований.
Продумайте як це робити вірно, з попередженням бізнесменів і вказанням строків, а потім вже наказуйте.

Я діючий військовослужбовець, та періодично можу заходити в гру та відпочивати не на довго, чому я повинен вишукувати якісь незрозумілі законопроекти, марнувати час на непродумані дії та офіційно не введені механики в грі, де без всіляких попереджень в один момент блокують рахунок, бо просто комусь захотілось відіграти якесь РП, без попередження в офіційному діскорд каналі наприклад в Новинах.
Розблокуйте рахунок

Останнє редагування:

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю, ви подали заявку 28 числа, я її переглянув та чекав доки ви подасте на розблокування. Тому, що коли ви подаєте на розблокування ви маєте звідти вказати скрін і я тоді схвалю. В законі чітко не сказано, але є певна тема де все описано, коли ви маєте сплачувати податки. Ви нереєстрували свій бізнес протягом 3 тижнів - всі хто це не зробив отримують блокування рахунку. Я не тягнув аби забрати ваш бізнес, та в особисті повідомлення ви мені не писали. Якби писали - я б надав відповідь на пояснення. Я попереджав про це все в держ.новини. Зараз ви зареєстували свій бізнес, очікуйте на розблокування рахунку та після у вас буде 24 години на сплату штрафу в розмері 3 мільйонів. Звіт про сплату подати - тут.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт.
Вам необхідно сплатити штраф у розмірі 3 000 000 гривень (на фонд "Будуємо Україну разом"). Для цього у вас є 24 години з моменту розблокування рахунку.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі