Розглянуто Блокування на 12 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Юра Булкогриз
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Хмельницький
3. Суть скарги:
Доброго дня!

Я звертаюся щодо мого блокування на 12 днів. Хочу чесно визнати, що я порушив правила, і розумію, що це було неправильно з мого боку.

Я шкодую про свій вчинок і вже зробив висновки. Такого більше не повториться. Мені дійсно важлива ваша гра, і я хочу продовжувати грати, дотримуючись усіх правил.

Зараз у грі проходять події (батл пас, івент), які для мене важливі, тому прошу вас, якщо це можливо, розглянути варіант скорочення терміну блокування.

Дякую за ваш час і розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1775885474242.png

5. Дата порушення:10.04.26

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
208
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, шановний Юра Булкогриз

Як Заступник Головного Слідкуючого за Державними Організаціями надаю розгорнуту відповідь на Вашу скаргу

Ви були призначені на посаду заступника лідера ДКВС 08.04.2026 і зняті з посади 10.04.2026. У зв'язку з цим ви порушили
Правила лідерів та заступників та отримали відповідне покарання​
4.1. Заступнику лідера залишати свій пост раніше ніж 7 днів (включно) з моменту призначення. | Бан на кількість днів, яку не відстояв + ЧС Лідерів на 30 днів

З Вами неодноразово проводились бесіди спільно з слідкуючим адміністратором за ДКВС та лідером ДКВС щодо ваших помилок, некоректних дій в тих чи інших ситуаціях, не правильної видачі доган, не розуміння роботи на посаді Заступника лідера в цілому.
Окрім цього ви неодноразово прогулювали робочу зміну займаючись своїми справами у робочий час.

Виходячи з проведеної чергової і остаточної бесіди з Вами та винесення вердикту про ваше зняття з даної посади, ви не заперечували та не заперечуєте зараз про своє порушення в даній скарзі, що підтверджується вашими словами:​
"Я звертаюся щодо мого блокування на 12 днів. Хочу чесно визнати, що я порушив правила, і розумію, що це було неправильно з мого боку. Я шкодую про свій вчинок і вже зробив висновки. Такого більше не повториться. Мені дійсно важлива ваша гра, і я хочу продовжувати грати, дотримуючись усіх правил."

Згідно вище приведених фактів особисто я, як Заступник Головного Слідкуючого за Державними Організаціями не вбачаю причин та обгрунтованих підстав для зняття/зменшення виданого Вам покарання, а саме блокування ігрового акаунту на 12 днів з занесенням Вас в Чорний Список організації ДКВС на 30 днів.

Очікуйте відповіді Заступника Головного Адміністратора або Головного Адміністратора у даній скарзі

Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
43
Реакції
11
Бали
13
Шановний Олександр Хмельницький Догани видаються не просто так в бесідах ви спілкувались зімною не нормально а матюкались і обзивали мене

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
ЗГС Держ надав відповідь вище.
Оскарженню блокування не підлягає.
Ствердження про образи зі сторони адміністрації не підкріплені доказами, тому, не можливо встановити Ваші слова, якщо у Вас є докази порушення - подайте повторну скаргу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі