Розглянуто Блокування на 40 дн | Виключно для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
95
Реакції
201
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
Особистий нікнейм: Денис Литвиненко
Суть скарги: 19.09.2024 в 13:30 я играл на своем твинк аккаунте, и вижу в чате что мой другой аккаунт блокируют на 40 дней, по причине порушення правил 7.1, но хочу зазначить что я их не нарушал, так как в правиле сказано "Додатково вважається, зливом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора" но не номера, ни фотографий, я не сливал, но если вы считаете что я "сганьбив честь" данного администратора, то давайте обратим внимание на пункт правил 7.9 и 7.9.1 там где сказано что "Заборонено ображати / погрожувати адміністрації / гравцям поза грою", "Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою" и в двух случиях администратор нарушил, а именно сказал мне что он меня найдет, и голову открутит, после чего назвал меня отморозком, но почему то мне приходит БЛОК, а ему "бесіда". Теперь расмотрим правило 7.13.1. "Якщо бачите неадекватну поведінку від адміністратора, дозволяється робити відеофіксацію даної події та надалі повідомити про це - Старшу адміністрацію." я повідомляв Велерію Тимошик, але йому ОПЯТЬ ПРОВЕЛИ "Б-Е-С-І-Д-У" - в то время когда я получил ОЧЕРЕДНОЙ БЛОК. Вопрос, почему действия такого рода администрации не кто не присекает, не ГА, не ЗГА, и почему они не могут посодействовать в снятии администратора. Про удаления скарг я вообще молчу. И если вы не хотите мне снимать БАН, то хотя бы смяхчите наказание.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилення]
Дата походження: 19.09.2024

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
95
Реакції
201
Бали
38

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
По-перше, хочемо звернути увагу на те, що ваше блокування було здійснено згідно з пунктом 7.1 правил, який стосується порушення конфіденційності та поширення інформації, яка може зганьбити честь і гідність гравців або адміністрації. Незважаючи на те, що ви не поширювали конкретні фотографії(хочу в минулому це було, на що є підтвердження) чи номери, розповсюдження матеріалів, які можуть принизити адміністратора або інших гравців, також підпадає під це правило.

Щодо пунктів 7.9 та 7.9.1, які ви згадали, ситуація з коментарями адміністратора була розглянута, і відповідні дії були вжиті. Адміністратор отримав попередження та проведена бесіда, оскільки така поведінка є неприпустимою. Однак, ваші дії не залишилися без уваги. Дивлячись на ваше прохання про пом'якшення покарання, враховуючи ваше попереднє порушення та поведінку, оскаржимо вам покарання до 30 днів.

Ми повністю закрили тему минулого покарання, але ви продовжуєте надалі згадувати минуле, та знов прилягаючи відео, за якими вже була розібрана ситуація.

Щодо пункту 7.13.1, ви мали повне право зробити відеофіксацію та повідомити старшу адміністрацію, і це було належним чином розглянуто. Проте, варто зауважити, що це не є підставою для зняття покарання повністю, якщо ви самі продовжуєте порушувати правила серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі