Розглянуто Блокування просто так!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

! Денис Корольчук

Шановний гравець
Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
22
Реакції
39
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Якийсь SOFTWAR
  2. Особистий нікнейм:Денис Корольчук
  3. Суть скарги:Мене заблокували без причини! Я просто собі грав, нікого не чіпав. Під час гри помер і опинився у мозі. Постояв там трохи, після чого вирішив перезайти. Вийшов з гри і звернув увагу на стару папку з читами, яку я давно забув видалити. Почав її чистити, повністю видалив, потім зайшов у реєстр і прибрав усі записи, пов’язані з читами, зокрема ті, що стосувалися GTA Ukraine.Минуло близько двох хвилин, я спробував зайти в гру знову. Все завантажувалося нормально, дійшло до половини, але потім мене викинуло з повідомленням: "Втрата зв’язку з інтернетом." Подумав, що це технічна помилка, і спробував ще раз. Однак, коли натиснув кнопку підключитися, мені висвітило повідомлення: "Серійний номер заблоковано. Причина: ILLEGAL SOFTWARE // BYE BYE."Але я дійсно нічого не використовував! Жодних сторонніх програм чи читів, особливо після тієї скарги, в якій я отримав шанс продовжити гру. Я прошу перевірити логи або інші дані, адже я кажу правду – ніяких порушень з мого боку не було!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:26.11.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі