Розглянуто Блокування P.7 | Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
1. Discord сервер(-и): 03 сервер
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: denshik6909
4. Суть звернення:

Вітаю, шановний керівник UG.
Звертаюсь до вас, з проханням пояснити причину блокування котре було виданне не в межах норми модерацією діскорду.
Склалась ситуація, що були порушення від гравців у голосовому каналі та я тегнув * Олександра Пулю * для вирішення ситуації, на що він відповів що зайнятий та немає змоги зайти.
В подальшому йому почали задавати питання, чому було заблоковано Менни Мартинеза за образу?
Нащо я відповів йому, що це база для них видавати блокування / мут не розібравшись у всій ситуацій.
Дальше, коли написали повідомлення про Данієля Хомса не образливе в його сторону, зразу це було видалено з невідомих причин, котрих модерація пояснити не могла.. Після того коли SM | 03 підключилась до цієї розмови, було задано питання - чому до гравців ставляться неоднаково а по різному так як це роблять її колеги. І чому видаляються повідомлення без аргументації? На що я нажаль відповіді не почув...
Буквально за хвилин 10 після цього інциденту, мене блокують на 7 днів за розпал конфлікту якого не було.
Дивлячись на правил діскорд спільноти вказано наступне, за дану ситуацію видається мут від 1 до 2 годин або блокування строком від 2 до 5 днів.
Ситуація котра відбулась, максимум тягнула на мут але не на блокування котре було видано не згідно правил.

Прошу розібратись в цій ситуації адекватно та без блату.

5. Докази (скріншоти/відео): [Посилання] [Посилання]
6. Дата видачі покарання: 23.06.25

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Термін блокування було видано не згідно з правилами Discord серверів.
На жаль, замість аргументованої критики з доказами, від Вас бачили підтримку розпалу у чаті у нічні години, коли всі відпочивають або проводять власний час.

Не думаю що людям це приємно читати з неділі на понеділок після проведених вихідних днів.

Мут в даній ситуації не є можливим, оскільки б після цього і далі було продовження з Вашої сторони.
І Ви свідомо проігнорували те, чого Сеньйор писав у чаті всім.

Також як ігровий адміністратор 05 серверу на той момент, Ви мали повне право повідомити особисто, але цією перевагою, Ви не скористались.

1750746756022.png

На момент подачі скарги, покарання було зменшено з 7 днів до 5 згідно з регламентом.

Всі проблеми модерації Discord і відділу технічної підтримки вітаються в особисті повідомлення Сеньйора / як скаргу на форумі в даному розділі або у особистих повідомленнях заступника керівника технічної підтримки / Керівника технічної підтримки / Керівника UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі