Відмовлено Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Сергій Пасечник
2. Ілля Абсолют, Максим Абсолют, Іван Абсолют
3. Вітаю пане ГА, пані ЗГА! Ми відсидівши 3 повних дня в блокуванні, зрозуміли свої помилки, те що ми ДМили працівників держ орг і так далі.
Хочу розказати як це все сталося та чому ми це робили.
1) 02.04 я зі своїми друзями катався на авто, а тут під'їжджає 2 крази і починають пресувати машину, ну а ми в свою чергу відкрили по ним вогонь і це "тулєво" було десь хвилин 15-20, ми їх вбивали, а вони приїжджали знову і ми їх відповідно вбивали, від тоді нас НПУ К почали дуже пресувати, підчікували під будинком. Потім герої Заборний, Сава, Дачка мене дуже мене не люблять і вони діяли такою стратегією, як я починаю тулити один тулиться зі мною інший з-заду підходить і б'є тайзером і це не є порушення держ орг 2.28 тому я виходив з гри так як вони затримували мене, а в мене було багато чого забороненого і 3 попередження які я отримав з них є лише одне грубе порушення де шановний Дарт Вейдер вставив не повну ситуацію, де він нас провокував, а потім сів у машину втік на стройку і виходить такий ніби він нічого не робив, так згоден тут я поступив не правильно тим що вбив його в ZZ, а далі 2 попередження за вихід під час арешту де Сава з Заборним робили те що я перечислив вище, а третє попередження від шановного Юрчишина де він під час перестрілики зі мною використав тайзер проти зброї.
2) Стосовно моєї істрої блокувань було лише одне блокування і то це було не дуже серйозне, так я те погане слово сказав другу не в образу бо він мені не хотів здавати теплицю, я отримав покарання у вигляді 3 днів блокування яке було оскаржено та перевидано на мут.
Прошу будь ласка розгляньте можливість зменшити термін блокування
4. Видача покарння
5. 07.04

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу та історію покарань, виношу вердикт:
У зменшені терміну блокування - відмовлено!
Відбувайте покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі