Розглянуто Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марко Діас

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
312
Реакції
130
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Марко Діас
2. Нікнейм адміністратора: Гляндид
3. Суть скарги: Коротко опишу ситуацію яка відбулась, ми з знайомим вбили працівника СБУ, який після цього почав масово порушувати правила, як мінімум РК, після його смерті він неодноразово починав за нами погоні, другий раз до нас під'їхали та хотіли затримати, після його вбивства на той момент точно не пройшло 15 хвилин тому він порушив, як мінімум правило РК повернення гравця на місце смерті, також як мені відомо це не відповідає нормам РП що працівник після його смерті їде затримувати людей, які його вбили, після повторного його вбивста, також не пройшло 15 хвилин він взяв ще більше співробітників та почав за нами погоню ми почали стрільбу, ми стояли за машиною, я спереду мій друг стояв ззаду мене та теж стріляв по співробітникам СБУ, 2 співробітника вели активну перестрілку з нами а інший один прям перед моїм лицем забігає мені за спину та б'є мене тайзером коли мій друг який стоїть за моєю спиною веде вогонь по ньому, на мою думку це не відповідає вимогам РП те що по ньому та його співробітникам ведуть вогонь а він б'є тайзером та в ту ж хвилину починає забирати М4 це відбувалось десь в 16.48, а Адміністратор Гляндид з нічого видав покарання, через пару годин після порушення не розібравшись в ситуації, на себе я не бачив ні скарги ні щоб адміністратор на місці слідкував за порушенням, прошу переглянути відкати данних співробітників які вели затримання та видати їм покарання також. Також на рахунок цього інциденту я звертався до Віталія Петришина та Павла Орлика, я сказав їм повну ситуацію це було десь в 17.50 Павло Орлик сказав мені "Ви би ще через 2 години звернулись" що на мою думку не є коректною відповіддю від адміністратора, я звернувся коли зміг, я зразу писав в репорт - ніхт відповіді не надав, також ситуацію не було вирішено ні Павлом Орликом на Віталієм Петришиним, адміністратори відповіді не надають, повністю проігнорували ситуацію, коли були реальні порушення від працівників СБУ, прошу прийняти якісь міри як мінімум видати покарання працівникам СБУ та при можливості повернути втрачені при обшуку мною речі, перегляньте відкати у Адміністратора Гляндита та в тих працівників СБУ які вели процесуальні дії зі мною, їх нікнейми можна глянути в логах що Віталій Петришин вже зробив, так що надіюсь на нормальне вирішення ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1777225334383.png

5. Дата порушення: 26.04.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,800
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, переглянувши відеозапис від співробітника СБУ - обшук був згідно правил та порушень тут виявлено не було, проте співробітник отримає покарання за - 2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
Ситуацію ніхто не проігнорував, ГС держ одразу, як Ви звернулись в Discord - запросив докази у гравців та очікував їх від них. Покарання Вам було видане вірно

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі