Схвалено Блок Дс причина порушення правил Дс П 19

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
1. Discord сервер(-и): 06,05,04,03,02,01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): juniperBot але ще був модер дс що писав bor14ka
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:nazr0394
4. Суть звернення: Вітаю мене звати Назар Містер я є гравець 02,06,05,03 серверу мене заблокували причина порушення правил дс П19 тобто продаж/ покупка віртів Як це сталося? писав я в покупку продажу У кого є карбованці пишіть лс мені відписали запитали чому я так пишу я відписав типу хочу зробити так щоб людина купила за карбованці стійку а я йому гроші на карту На той момент на жаль я не знав що так не можна робити так як про це не було написано я і не знав хочу попросити вибачення перед тех пітримкую та Модераторами Дс так як я просто не знав досконально що таке писати не можна я дуже хочу попросити оскарження покарання так я дуже активно граю на проекті я дуже багато часу грав ,граю на проекті та мене також заблокували причина спроба на махінації Ще раз щирі вибачення та дуже дуже дуже прошу оскарженню дякую за перегляд скарги
Також хочу зазначити за такий довгий термін гри не було серйозних покарань в дс прошу віднестися з розумінням
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 11.06.25

Вкладення

• Screenshot_2025-06-12-20-08-52-870_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-06-12-20-08-52-870_com.discord.jpg
    383.4 Кб · Перегляди: 36
Останнє редагування:

Наталія Турецька

Котик
Активний гравець
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
628
Реакції
239
Бали
48
Вітаю!

На перший раз - покарання буде знято.
При наступному такому порушенні, скарга оскарженню не підлягатиме.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі