Відмовлено Блок аккаунту до 5.12.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Христофор Лумб

Активний
Реєстрування
25 Лип 2022
Дописи
49
Реакції
13
Бали
11
1. Discord сервер(-и): 01 Центральний

2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Ігор Романенко

3. Ваш особистий нікнейм у Discord: costa_1488

4. Суть звернення: Працював на роботі Пілота 21.11.2025 (03-08), літаю собі і тут в чаті бачу як пише дана особа на ім'я Ігор Романенко "Гравець ви тут?"
На що відповідаю просто знаком питання ( ? ) , тому що не зрозумів взагалі що до мене звертаються саме, і за що причина 6.38.5 я так і не зрозумів , якщо я керував літаком і заробляв кошти... , готовий на повну перевірку , я в цій грі з самого початку проекту і ніякі сторонні програми,тощо не використовував ніколи, в чаті вельми шановний пан написав 2 рази , а потім просто забанив...
Честно в мене немає слів , цілими днями і так світла немає , а тут надумав попрацювати та заробити якісь кошти , та не тут то було ,
В результаті спаплюжений настрій і взагалі не розуміння повне , чим саме керувався адміністратор щоб видати таке покарання , я згоден , з його боку може це і підозріло що людинка працює на пілоті о 3 ночі , але ж повторюсь цілий день світла не було...
5. Докази (скріншоти/відео):

Знімок екрана (7).jpg

6. Дата видачі покарання 21.11.2025

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Відповідь була надана в цій темі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі