Розглянуто Блок // 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Травневій

Новий гравець
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андрій Гончаров
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: @bog_adm
4. Суть звернення: Вітаю є один модератор ситуація така я подав заявку на модератора потім мені сьогодні прийшло повідомлення на запит на дружбу я відписка мені написали що чому я не відповідаю в телеграмі я сказав що рідко заходжу потім я відразу зайшов в телеграм а там не було ні від кого повідомлень я продовжив розмову в діскорд і що там нема повідомлень а мені сказали що кандидати набрав і я написам мат що це таке що не взяли за те що хтось мав написати але ніхто не писав. А потім він пише добре я візьму вас на обдзвон але коли я через 10 хв написав йому то оказалось що він мене заблокував а коли я захотів зайти на Юкрейн гта то вийшовши з цього сайту мені прийшло повідомлення від бота що мене заблоковано коли я переглянув за що то це було за мат але я ж його не використовував на сервері Юкрейн гта а просто в лічку. Добре але коли я зайшов з другого акаунта і написав йому за що заблокували він написав що зрозумів але коли я знову відправив йому повідомлення виявилось він мене і тут заблокував а коли я глянув знову на сервер Юкрейн гта виявилось що він мене і там заблокував. Тому хочу якось порозуміння і покарання для модератора.
5. Докази (скріншоти/відео): 6. Дата видачі покарання: 07.11.2025

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!

Блокування було видано вірно, через ваш нікнейм діскорду при проходженні схвалені вас як кандидата.
Оскаржуємо вас до 10 днів, сподіваємось більше таких випадків не відбудеться.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі