Відмовлено Блок 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Тутов

Активний
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
55
Реакції
10
Бали
11
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Андрій Гончаров
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: @bog_adm
4. Суть звернення: Вітаю є один модератор ситуація така я подав заявку на модератора потім мені сьогодні прийшло повідомлення на запит на дружбу я відписка мені написали що чому я не відповідаю в телеграмі я сказав що рідко заходжу потім я відразу зайшов в телеграм а там не було ні від кого повідомлень я продовжив розмову в діскорд і що там нема повідомлень а мені сказали що кандидати набрав і я написам мат що це таке що не взяли за те що хтось мав написати але ніхто не писав. А потім він пише добре я візьму вас на обдзвон але коли я через 10 хв написав йому то оказалось що він мене заблокував а коли я захотів зайти на Юкрейн гта то вийшовши з цього сайту мені прийшло повідомлення від бота що мене заблоковано коли я переглянув за що то це було за мат але я ж його не використовував на сервері Юкрейн гта а просто в лічку. Добре але коли я зайшов з другого акаунта і написав йому за що заблокували він написав що зрозумів але коли я знову відправив йому повідомлення виявилось він мене і тут заблокував а коли я глянув знову на сервер Юкрейн гта виявилось що він мене і там заблокував. Тому хочу якось порозуміння і покарання для модератора. Після того як оскаржили я всеодно неможу зайти на дс сервер.
5. Докази (скріншоти/відео): 6. Дата видачі покарання: 07.11.2025

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
522
Реакції
371
Бали
123
Вітаю!

Відповідь була надана у цій скарзі

ТИК

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі